Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak ennyire nem szeretitek csinálni?
Figyelt kérdés
3 partnerem volt eddig és mindegyiküket megértem hogy ujjazanak meg szex előtt de nem akarták. És kétszer olyan is volt hogy miután ők elmentek kértem hogy verjék ki nekem de az se.2021. aug. 15. 19:22
2/6 anonim válasza:
Ujjazás, nyalás az teljesen okés, ha bejön a srác.
Miután elmentem én sem igazán szeretek csinálni már semmit. Ugye erre van logikus magyarázat is, hogy a hormonok akkor egy időre kiürülnek, vagy valami ilyesmi.
Vannak passzív pasik közt is, akik ezt csinálják. Hamarabb elélveznek mint az aktív, aztán már nincs kedvük befejezni. Volt példa nálam mindkettőre. De olyan is akadt, akinek nem volt gond, hogy ő nem élvezett el, megelégedett azzal, hogy leszop engem, aztán annyi.
3/6 anonim válasza:
Szerintem az a minimum, akármilyen fél is vagyok a szexben, hogy ha már a másik örömöt okozott nekem, akkor azt én is viszonzom, még akkor is ha netán nincs éppen olyan nagyon kedvem
/21 F /
4/6 fökapitany válasza:
Nekem azzal semmi bajom,hogy csak az aktív élvez el...sőt.
5/6 anonim válasza:
Nekem az lenne a lényeg, hogy a partneromnak jó legyen, meg ha én nem is élveznék el a végén, vagy épp magamnak verném ki.
6/6 anonim válasza:
Én az aktív élvezetét helyezem előtérbe 21/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!