Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak/unik ti szeretitek ez csinálni?
Figyelt kérdés
Ha a passzív vagy az uni ki nyal titeket szex közben de mégis ti dugtok?
Vagy van itt olyan passzív aki párkapcsolatban van és szexnél használja az aktívat úgy hogy nyalatja magát mint egy powerbottom?
2020. okt. 12. 09:58
1/8 anonim válasza:
Uni vagyok, engem izgatna az ilyesmi. Bármelyik oldalon.
2/8 anonim válasza:
Ha szertne kinyalhat. Nem izgat de nem is zavar.
3/8 anonim válasza:
Aktív vagyok, kinyalhat ha ez izgatja, de ez nagyon ritka nem is igénylem.
4/8 anonim válasza:
Uni vagyok, én szeretem ha kinyalnak, akkor is ha a partner passzív. VOlt olyan aktív aki szintén kérte, de kijelentette, hogy csak nyalhatom, nem dughatom be az ujjam, sem a farkam. Szóval szerintem ez ember függő.
5/8 anonim válasza:
Aktívként én kifejezetten szeretem ezt amit írtál, szerencsére a többség meg is teszi
6/8 anonim válasza:
40/bi aktív vagyok. De helyes, fiatal srácnak megengedem, hogy nyaljon, meg is ujjazhat. 😉
8/8 anonim válasza:
Passzív vagyok és adni is,de legfőképp kapni szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!