Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szeretitek, ha a partnereteknek szőrös a mellkasa?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 19:35
11/23 anonim válasza:
Teljes szélességben szőrös ,eddig asszem egy hapsi kivételével imàdta mindenki
14/23 anonim válasza:
Nekem csupaszon vagy úgy tetszik ha nem túl hosszú a szőr. De nem csak a mellkasnál ez a véleményem
16/23 anonim válasza:
Nem szeretem ha szőrös egy férfi mellkasa. Ha enyhén szőrös az még jó, meg a csupasz is, de az ilyen nagyon szőröseket már nem bírom.
18/23 anonim válasza:
Sportos, izmos felsőtesten jól néz ki. Átlagos testalkaton is.
Extrém túlsúlyos emberen kevésbé.
19/23 anonim válasza:
Engem a szőrtelen melkas tud nagyon beindítani.
Az enyém szőrös, de volt hogy már leszedtem... jó gyorsan visszanőtt xd. Szerintem majd, ha lesz barátom, akkor az alapján vágom le, vagy hagyom meg, hogy neki hogyan tetszik. :D
20/23 anonim válasza:
Nekem alapból a csupasz jön be és néha a rövid enyhe szőrzet de ez egész testen így gondolom és ez az ami beindít. A szőrt nem nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!