Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol érdemes napközben "gyors"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes napközben "gyors" barátságot kötni?

Figyelt kérdés
Magnum szauna?

2021. aug. 12. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Ha beteg akarsz lenni...
2021. aug. 12. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Kölcsönös orál miatt kiugranék meló közben
2021. aug. 12. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Na az ilyen melegek miatt van rosszhírünk.

Színvonal, vagy igényesség mond valamit?

Mindegy ki csak farok legyen?

2021. aug. 12. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3-as,

Van némi igazság abban, amit mondasz, akár még egyet is értek veled (az utolsó két mondatoddal), de nem hiszem, hogy ezt csak melegek csinálnák és soha egyetlen hetero sem élt volna ilyen lehetőséggel. Na azért őket sem kell félteni. Őket mégsem ítélik el, mégsem bélyegzi meg soha senki emiatt kollektívan (az egész hetero társadalmat). Soha senki nem mondja azt, ha a Benő kiugrott ebédszünetben megkettyinteni a Julist, akkor pfúj, micsoda fertő, ilyenek ezek a heterók. Na ez a kettős mérce!

Ergo bármit is csinálsz, bármennyire is lehetsz erkölcsös, mindig lesz olyan tulajdonságod, amire azt lehet majd mondani, hogy "Na, ilyenek ezek a melegek!" A melegeknek itthon Mo-on SEMMI KÖZE az óvodai drag propagandához vagy a gyerekek nemének megváltoztatásához, mégis kollektíven rásütötték a bélyeget az egész magyar meleg közösségre.

"Na az ilyen melegek miatt van rosszhírünk."

Az ilyen jó bu.zi - rossz bu.zi felosztás meg szerintem csak olaj a tűzre, ez csak pozitív visszaigazolás, bátorítás a homofóboknak, hogy "na tessék, még a melegek is utálják egymást, akkor én is jogosan utálom őket". Gyakorlatilag bármit csinálhatsz, mindig lesznek olyan homofób emberek, akik utálni fogják a melegeket (semmi egyéb indok nem kell hozzá, pusztán csak a szexuális orientációjuk miatt, tök mindegy milyen ember, hogyan él), nekik mindegy, csak uszítani meg gyűlölködni lehessen. Közben meg Brüsszelben az ereszen szájereznek, Peruban kaletáznak, az Adrián borkaiznak, Ibizán habonyoznak meg Bangkokban busoznak. Ez mindegy is, nem számít, de te akkor is mindig csak egy kis b.zi maradsz a szemükben. Tehetsz te bármit. Akármennyire is akarsz te "normális" meleg lenni. A te szemedben a szálkát is észre fogják venni mindig, a sajátjukban meg a gerendát sem. Én azt javaslom a jó bzi - rossz bzi felosztásban hívőknek, hogy legalább egymást ne utáljuk, valamint legyetek önmagatok. Ne akarjatok görcsösen megfelelni mások elvárásainak. Éljétek az életeteket úgy, ahogy szeretnétek. Szabadon. Higgyétek el, a heterók között is épp annyi a sz.rember, mint közöttünk (Tisztelet a kivételnek!!!), csak hát ugye ha ők csinálják az nem akkora baj.

Amúgy a "gyors barátság" nekem sem a világom, de miért ítélném el emiatt? Nem vagyunk egyformák. Nekem nincs rá igényem, másnak meg van. Függetlenül attól, hogy hetero, bi, homo vagy akármilyen. Csinálják, amíg nekik ez jó és nem ártanak vele másoknak. Csak ne olvassák egymás szemére, hogy nekem szabad, neked meg nem, fúj, mocskos bzi.

2021. aug. 12. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Van pl napkozbeni swinger klub heteroknak.... az nem kelti rossz hírét a heteroknak? Vagy mikor a szorakozohelyeken a huszoneves lanyok leszopnak?

azert szerettem ezeket a férfi szexeket, mert nem kell udvariassági párzási táncot lejteni, játszmázni stb. Hanem mindenki őszintén elmondja mit szeretne

2021. aug. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!