Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódott le a fejetekben az első orál, vagy az első szex előtt?
Figyelt kérdés
Amikor ott voltatok szemben a partner hímtagjával, és arra várt, hogy bekapd? Sokat vacilláltatok?2021. aug. 12. 09:47
1/8 anonim válasza:
Én igen, sokáig csak húzogattam neki.
Izgultam nagyon, de jó volt
2/8 anonim válasza:
Az elsö orálnál én nem sokat hezitáltam, bár akkor az már a második vagy halmadik alkalom volt hogy összebújtunk az akkori párommal. Mondjuk az iztöl tartottam kicsit elöször, de nem volt vészes.
3/8 anonim válasza:
Hetero férfi vagyok így konkrétan nem tudok válaszolni, de az első szexnél az jutott eszembe, hogy ne menjek el túl hamar, a gond az volt hogy fel se állt alkohol meg stressz miatt... Így amikor lementem arra gondoltam hogy a lehető legélvezetesebb orált nyújtsam.
4/8 anonim válasza:
Semmi se. Vártam hogy legyen valami.
5/8 anonim válasza:
Nem görcsöltem rá, azt éreztem, hogy "vééééégre", meg azt hogy "hurrá", egész eddig erre vágytam. Dehogy vacilláltam. :)
6/8 anonim válasza:
Legelsőnél én is alig vártam, végre érezzem az ízét. Nem gondolkodtam sokáig. De hozzá teszem előbb volt a seggemben f*sz, mint a számban. Ott sem izgultam, kicsit fájt először, de nagyon jó volt.
7/8 fökapitany válasza:
Nekem nem volt alkalmam hezitálni...
8/8 passzivffi válasza:
Örültem , hogy a partnerem benne van kívántam már nagyon a számba venni a farkat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!