Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek között tényleg könnyebb szexpartnert találni?
Kíváncsi heteró még mindíg nem létezik.
Kalandot tényleg hamarabb találsz, de kapcsolatot sokkal nehezebben.
14. Én is ugyanezért szexelek fiúkkal első sorban. Elfogadom biszex vagyok, oké, de amúgy ha könnyen tudnék barátnőt szerezni vagy akármikor nővel szexelni, akkor nem vagy szinte egyáltalán nem szexelnék srácokkal ebben biztos vagyok. Csak hát a lányokkal ismerkedve év(ek)ben mérhető az, mire lesz egy barátnőm, de még alkalmi szexet is kb fél-egy év szokott lenni, mire találok nővel. Nekem pedig a rendszeres szexre lenne igényem, heti sok-sok alkalommal. Ezt sajnos csak fiúk tudják megadni, mert úgy néz ki béna vagyok a nőknél.
Egyébként tudod ugyanazt csinálni egy fiúval majdnem, amit egy lánnyal is tudnál. Ha leszop egy fiú vagy megdugsz egy fiút, akkor nem is érződik a különbség, ugyanolyan jó tud lenni, mintha lánnyal csinálnád. Azon túl meg már rajtad múlik mit vállalsz be. Én pl le is szopom a srácot, ha ő is akarja, de pl megdugni sosem engedném magam, az nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!