Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van rakva a profilomba hogy csak kapcsolat érdekel, mégis minden mást kereső is rám ír. Miért?
Figyelt kérdés
Ennyire nem olvas senki profilt, csak megnézi a képet ha van?
Nagyon unalmas, hogy mindig az értesítésnél elhiszem, hogy valaki komoly szandékkal ír, majd igazából amit megnyitok vagy egy instant dicpics, pénzért szexelnék-e, egyéjszakás érdekel, barátság extrákkal játszik?
Aztán még nekik áll feljebb, ha már az ilyennek kedvem sincs visszaírni
2021. aug. 5. 15:18
2/8 anonim válasza:
Szard le őket, kuka, törlés és pá.
3/8 anonim válasza:
A többség nem foglalkozik a profilokkal, inkább a nagy számok törvénye alapján "vadászik". Mindenkire ráír aki kb jó lehet, aztán valamelyik csak összejön
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy túl kihívó képeid vannak felrakva. Ha könnyűvérű nőnek tűnsz kép alapján, az felülírja a szöveget.
5/8 anonim válasza:
Uh, bocsánat, kategóriát tévesztettem 😵😵😵
6/8 anonim válasza:
Vagy szimplán azt gondolja, attól hogy kapcsolatot keresel, amíg nem jön össze, addig néha 1-1 kaland belefér.
7/8 anonim válasza:
Igen, ez nálam is ugyanígy volt, és nagyon idegesített. Egyszerűen pár embernek nem jut el az agyáig, hogyha az illető kapcsolatot keres, akkor nincs szüksége ilyenekre.
A másik nekem a korhatár volt... Kiírtam, hogy mettől meddig keresek fiút, és leírtam, hogy ezen a korhatáron kívül nem válaszolok senkinek. Hát nem nagyon érdekelte az embereket, és még ők voltak felháborodva, ha nem írtam vissza.
8/8 anonim válasza:
Ha nem tartják be amit kiírsz, legegyszerűbb szó nélkül tiltani őket. én is ezt csinálom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!