Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kellene reagálnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene reagálnom?

Figyelt kérdés

Nálunk nyaral az unokaöcsém pár hétig. Egy szobában vagyunk és ketten közös fürdőt használunk. Meglepően viselkedik előttem. Meztelenül jön be a fürdőből, ha csak ketten vagyunk akkor egy csomószor átöltözik előttem de közben meztelenül járkál. 16 éves és tavaly még nem volt ilyen. Kimondottan mutogatja magát előttem. Nem tudom mit mondjak neki, hogyan reagáljak?

Nem tudja rólam, hogy meleg vagyok. És persze nem akarok tőle semmit, még mielőtt valaki azt gondolná.

2021. aug. 3. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem akarod felfedni magad, akkor kétféleképp reagálhatsz: 1) sehogy (mert nem zavar, leszarod), 2) rászólsz, hogy öcsi, kapjál már a fejedhez, nem akarom látni naponta a farkad meg a feneked, engem nem így neveltek. Ez sem gyanús, van az úgy, hogy szemérmesebb vagy, mint a nagy átlag.

Egyébként nem volna szerencsés túlgondolnod bármilyen lehetőséget ebben, hagyományos heteró kapcsolatban sem túl gusztusos vérfertőzni - mégha nálatok gyerek nem is lenne :D

2021. aug. 4. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Lehet a család nem tudja rólad, de ha tőle 15 évvel öregebb vagy akkor szerintem a család minimum sejti hogy meleg lehetsz. Persze ha nincs egy alibi barátnőd. Lehet tényleg ő is meleg vagy biszex és kíváncsi arra hogy mit lépnél. De teljesen meg tudom érteni hogy nem lépsz, nem is lenne helyes szerintem, én is egyszer vonzónak tartottam a unokatesómat (19 fiú) még amikor 15 éves lehetem, és lehet undorítónak hangzik, de amikor kanos voltam akkor volt úgy hogy olyan provokatív dolgott tettem hátha lesz valami. De miután ki vertem örültem, hogy nem lett köztünk semmi, mivel mégis a unokatesóm és ha kiderülne hogy volt köztünk valami akkor nem csak az miatt lenne a felháborodás hogy melegek vagyunk hanem az miatt is, hogy ez családon belül történt, ami milliószor rosszabbul sülne el. 20/f
2021. aug. 5. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle hogy nem venne fel valamit, talán..
2021. aug. 5. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!