Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kellene reagálnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene reagálnom?

Figyelt kérdés

Nálunk nyaral az unokaöcsém pár hétig. Egy szobában vagyunk és ketten közös fürdőt használunk. Meglepően viselkedik előttem. Meztelenül jön be a fürdőből, ha csak ketten vagyunk akkor egy csomószor átöltözik előttem de közben meztelenül járkál. 16 éves és tavaly még nem volt ilyen. Kimondottan mutogatja magát előttem. Nem tudom mit mondjak neki, hogyan reagáljak?

Nem tudja rólam, hogy meleg vagyok. És persze nem akarok tőle semmit, még mielőtt valaki azt gondolná.

2021. aug. 3. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

Fiú. Te is az vagy. Miért kéne feszélyezve éreznie magát előtted?

Úgy kéne reagálnod, hogy nem reagálsz sehogy.

2021. aug. 3. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

És ha ő is az, és bejössz neki (vagy csak tapasztalatot szeretne)?

A legkézenfekvőbb miért nem jut eszedbe?

2021. aug. 3. 20:26
 3/13 A kérdező kommentje:

#1-es Köszi!

Eddig nem is reagáltam sehogy. De nem értem ezt a provokatív, magamutogató, viselkedést. A legtöbb srác ebben a korban inkább szégyenlős.

2021. aug. 3. 20:28
 4/13 A kérdező kommentje:

#2-es Köszi! Az én fejemben is megfordult, hogy talán meleg a srác. De rólam a családból nem tudják, hogy meleg vagyok és szerintem nem látszik rajtam.

De az biztos, hogy egy ujjal sem nyúlnék a 15 évvel fiatalabb unokaöcsémhez.

2021. aug. 3. 20:35
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

és bejönne ha nem ismernéd? Mekkora a cerkája amúgy?

(ha nem tetszik, hogy meztelen vonaglik, akkor szólj neki hogy ne vonagoljon meztelenül, vagy te is pucérkodj előtte, hétha feltűnik neki, h mi lehet a gondod).

2021. aug. 3. 21:28
 6/13 A kérdező kommentje:

#5-ös köszi a válaszodat!

Nem hiszem hogy jó ötlet lenne az amit írtál. Az unokaöcsém külsejéről pedig nem fogok itt írogatni.

2021. aug. 3. 21:40
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Nincs ebben semmi rendkívüli! Soha nem voltam gátlásos én sem senki előtt,annak idején anyám barátnői sokat időztek nálunk főleg nyaranta mert tudták, hogy láthatnak jönni menni pucéran otthon !

Tudom sokaknak fura,de pl a füvet is mindig pucéran nyirtam ill a mai napig !

2021. aug. 4. 03:20
 8/13 A kérdező kommentje:
#7-es, Őőő, inkább csak annyit írok, hogy az unokaöcsém azért nem ennyire szélsőségesen exhibicionista mint te. Csak előttem meztelenkedik.
2021. aug. 4. 07:46
 9/13 kovpet ***** válasza:
67%

"De az biztos, hogy egy ujjal sem nyúlnék a 15 évvel fiatalabb unokaöcsémhez."

Hát, nem vagyunk egyformák :)

2021. aug. 4. 10:06
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Küld el hozzám, én élvezném ha meztelenül mászkálna előttem egy ilyen fiatal fiú 😁
2021. aug. 4. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!