Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mennyire szexi a képen látható férfi?
Javaslom, hogy a Föld nevű bolygón csakis melegek éljenek!
Mert melegnek lenni jó!
Mindenki a személyét nézi és az alapján a külsőt.
Én csak a külsejét figyelem most és az alapján nem választanám.
Az arca nem egy kellemes arc, kicsit mintha torz lenne, nagy orr stb, nem tetszik.
A testmagassága sem jön be, nekem ő már túl magas, a testalkata a legnagyobb pozitívuma a külsejéval kapcsolatban, de nekm az sem 10 pontos. 10/6.
Én jobban bírom a szőrös mellkasú "favágósabb" férfiakat, a vékonyka vádlik pedig kifejezetten nevetségessé teszi a felsőtest kidolgozottságát.
Mindent egybe véve, csak a külsőt nézve nekem 10/4, tehát ha elmenne mellettem nem fordulnék utána, semmit nem váltana ki belőlem, egyszóval nem kéne.
Hányinger
Előbb nyalnék puncit, mint ezt a szart bottal megpiszkaljam
2/10
Iszonyatosan üres tekintete van. Mintha nem is ember lenne, csak egy növény. Buta, semmirevaló, spirituálisan nem csak zombi, de annak is a legalja. Iszonyat fejletlen. Nem.értem az ilyen miért suületik embernek, miért nem marad még kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!