Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Győrben hol tudnék erényövet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győrben hol tudnék erényövet venni?

Figyelt kérdés

Az egyik szexshopban voltam, nem árulnak, a másik jövő hétig zárva van. Én csak két szexshopról tudok. Erényöv és háromlyukú símaszkot is vennék Győrben.

22 éves szub szolga

#símaszk #erényöv #szexshop #Eladó erényöv
2021. júl. 29. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
A másik kérdésed alatt már megválaszoltam, kezdésnek az aliexpresst és az ebayt javaslom, mert olcsó és jó, és nem valószínű, hogy elsőre olyan erényövet választasz, ami 0-24 hordásnál nem jár majd semmilyen kellemetlenséggel számodra. Aztán ha megvan a tökéletes, akkor lehet olyat venni ha nagyon akarsz sok tízezrekért is, de ne ezeken próbálgass szerintem. Az aliexpresses is tökéletes, jó az anyagminősége, nem rozsdál, nem törik, semmi gond nincs vele.
2021. júl. 29. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Még két tipp, javaslom olyat keress amin a zár bele van építve az erényövbe, hogy ne csattogjon a lakat lépésnél, illetve az erényöv gyűrűje egy egészből álljon, ne ilyen széthajthatós legyen, mert könnyen becsípheti a zacsi alját, és az eléggé kellemetlen.
2021. júl. 29. 13:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem fogok ilyen oldalakról rebdelni, max olyanról aki gyorsan kihozza és csomatautomatába is teszi
2021. júl. 29. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Lucifer? Vidéki mellett van
2021. júl. 29. 13:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Ott voltam ma, vettem sok mindent, de azt nem árulnak
2021. júl. 29. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
az erény plázában
2021. júl. 29. 15:06
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os, mi??
2021. júl. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!