Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katéteres erényövet viselt már valaki, ha igen milyen, meddig bírta?

De. Egyrészt nagyon fáj, másrészt másfél napig nem tudsz miatta majd pisilni, mert annyira csípni és égetni fog. Simán felsértheti a húgycsöved, ami ráadásul nagyon könnyen tud fertőződni.
Bár szerintem, ha egyszer kipróbálod, elmegy majd a kedved. Nekem is így volt.
26/F
Szóval te már próbáltad. :-)
Én csak szilikonból készült plugot, 8mm átmérővel és 4 centi hosszal, könnyen bement, nem is fájt, meg viseltem 24 óráig de pisiléskor égetett, sőt miután kivettem sokkal rosszabb lett, 2 napig fájt utánna a pisilés.
Ezért nem tudom hogy a fém erényöv amiben fém a katéter és még feszül is benne a farkad azt hogy a fenébe lehet hónapokig viselni...

Sima erényövet hordtál már? Nem volt elég?
Ha még nem, azt javaslom, hordj egy durvább fajtát huzamosabb ideig. A katéteresdi nagyon kockázatosnak hangzik, akkor már inkább a tüskés belsejű acél erényöv, még az se olyan durva

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!