Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett politikai kérdés az LMBTQ emberek helyzete?
21-es. Viktor nem fogja elerni a célját. Ilyen törvényt a lengyelek is megpróbáltak beiktatni, de ott is megbukott. Pedig a legyen társadalom mentálitása visszamaradottabb, mint a miénk. Ezért ne gondolja azt senki, hogy emiatt majd hatalmon marad a kormány. Ezzel csak több ellenséget szerzett. Viszont ez valójában nem a melegekről szól, hanem egy politikai játék. Ugyan az, mint a migránsozás, csak most kerestek mást a gyűlölet politikájukhoz.
9-es
Hogyan legyünk diktatúra vezérek!
1fejezet
Hozz létre egy ellenségképet mindegy hogy létezik vagy nem
Mond nekik csak te tudod megvédeni a népet tőllük.
És így születnek a zsarnokok.
Nekem az egész helyzet furcsa. A magyar társadalom tényleg nem homofób. Én elmondtam a munkahelyemen hogy meleg vagyok, mert nem tudtak a munkatársaim mindig a nőkről beszéltek. Mielőtt elmondtam azt mondták " a b*ziknak meg kell halniuk" most meg ott tartunk, hogy "ja te kivétel vagy". Hozzá teszem full normál meleg vagyok se nagyon férfias se nőies.
Másrészt engem is idegesít, hogy a politikusok a hetero/homo vonalat választották, mint a kultúrharc új frontvonala, nem akarom hogy emiatt a baromság miatt csak melegekkel és ally-okkal barátkozhassak. Eddig pont az volt a jó hogy Magyarországon underground térítés történt vagyis mimdenki elmondta a baráti körének és az arra fogékony családtagoknak így lassan, de biztosan változott a megítélésünk.
Továbbá mi történt a Fudan egyetemmel? Mi van a Kaleta üggyel? Nem lehetne hogy az ellenzék inkább azzal kampányoljon? Azért a pedofíla az ütősebb kártya mint a homoszexualitás.
Végső soron nem hinném, hogy bármit elér ezzel a törvénnyel a kormány. Nyugaton is általában akkor vezették be a melegházasságot amikor konzervatívok voltak hatalmon. De!!! Tartok attól, hogy az ellenzéki összefogás képes elrontani azt, amit eddig felépítettünk, elvégre mindenhez amihez hozzáérnek tönkre megy (erősebb szót írnék ide, de a gyakori nem engedi).
A teljes politikusi palettát lekellene váltani, hogy valahova jusson ez az ország.
Hozzáteszem melegként sem a Black lives mattert, sem a bevándorlást nem támogatom. Eddig nem jöttek rá a politikusok, hogy több hasonlóság van a melegek és a heterók között mintsem ellentét.
Bocs, de az nem szexuális orientáció, ilyen "coming out" nyilván nem lesz, mert ez kb. azzal ér fel, ha valaki azzal "coming out"-olna, hogy ő szereti, ha a csaj szex közben csizmában van.
A BDSM az egy kink, amikkel nem szoktak "coming out"-olni.
Fontos érteni, hogy a melegek esetében sem elsősorban arról van szó, hogy mit csinálnak az ágyban, mivel azt más nem is látja, ahogy a BDSM-et sem, hanem arról, hogy az utcán is viselkedhessenek párként, az életben is azonos jogaik legyenek.
Egy BDSM-felé húzó embert ilyen nem ér, mivel ez alapvetően nem derül ki, ha nem mondja el másnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!