Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A családom és mindenki más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom és mindenki más is elítél engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Helló.

20+ éves fiú vagyok.

Egészen 20 éves koromig nem volt szexuális kapcsolatom.

Most 22-26 között vagyok (az anonimitás érdekében, ki mit gondol).

Először, amikor kipróbáltam a dolgot fiúval, nagyon óvatos voltam. Tehát minden el volt tervezve, tudtam mit hogyan hazudjak: ide és oda megyek.

Aztán kicsit elindultam a lejtőn... Az a legnagyobb gond, hogy a fél család hívő. Nagyszüleim után, az apai ág teljesen hívő.

De nem ez a lényeg. Én már nem bírtam ezt magamban tartani, és elindultam a lejtőn. Tudom, hogy a Biblia mit ír, mivel elolvastam az egészet. Ennek ellenére vétkeztem.

Eddig egész pontosan 5 kalandom volt fiúkkal.

A legutolsó volt a problémás. A szüleim nem voltak itthon. Nem egészen falun lakok (de anonimitás, tudjátok), nevezzük kisvárosnak. A szomszédok láttak és tapasztaltak ezt-azt.

Tudom, hogy buta voltam. Van egy testvérem, és a szüleim is a képben vannak. Anyám próbál nem beleszólni az egészbe, apám pokolra kíván. A testvérem már hozzám sem szól.

Próbáltam kimagyarázni, de semmi értelme. Én már nem bírom ezt az egészet.

Elterjedt az egész történet, hogy én meleg vagyok, amiatt, hogy hülyeséget csináltam.

Nagyon szégyellem magam, nem tudom mit tegyek. Ki sem merek menni a házból, mert mindenki lenéz. Kihez forduljak segítségül, mit tegyek?

2021. júl. 27. 13:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok se vallásos, se falusi, de az eddigi válaszokban kb olyan kaliberű sztereotípiákat lehet olvasni ezekről az embercsoportokról, amik ellen mi (melegek) tiltakozunk, hogy nem szeretnénk hallani magunkról. Tudom, hogy le leszek pontozva a fenébe, de hát mindkét oldal tagjainak többsége manapság már csak a sztereotípiák mentén gondolkodik.
2021. júl. 28. 05:26
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon fontos, hogy ne mások véleménye határozza meg, hogyan és miként érzel és cselekszel. A családodnak és a szomszédoknak sincs semmi közök ahhoz, hogy meleg vagy. Természetesen egy ilyen környezetben ezt nehéz és szinte lehetetlen megoldani.

Mivel már nagykorú vagy, a legjobb döntés ha elköltözöl. Ha ők nem elfogadóak, nem fogod tudni ezt soha megoldani, ők csak jobban és jobban fognak téged lelkileg terrorizálni és rosszul fogod érezni magad.

Semmiképp nem várnám azt meg, hogy teljesen szétszedjenek lelkileg. Ha valaki nem elfogadó a saját családtagjával szemben, akkor annak nem hiszem túl sokat tudsz te egyedül magyarázni, tenni ellene.

Esetleg, ha nagyon fontos a viszonyod velük, megpróbálhatod beadni nekik, hogy ez csak egy kikacsintás volt a részedről, ki akartad próbálni fiúval is, mert a lányoknál nem volt sikered. Talán, ezt még elfogadnák.

Viszont a költözés lesz a megoldás, titokban nem fogsz tudni senkivel boldog lenni.

Szerintem egy pszichológust sem ártana felkeresned, aki tud segíteni ezt feldolgozni. Nagyon rossz lehet neked, úgy érzed teljesen egyedül maradtál. De ez nincs így! Mindig van kiút és megoldás a problémákra!

2021. júl. 28. 15:50
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Esetleg, ha nagyon fontos a viszonyod velük, megpróbálhatod beadni nekik, hogy ez csak egy kikacsintás volt a részedről, ki akartad próbálni fiúval is, mert a lányoknál nem volt sikered. Talán, ezt még elfogadnák."

Csak ez meg azért veszélyes, mert a későbbiekben már nem tudod azt mondani a szülőknek, hogy ez nem csak egy állapot, és azt hiszik változni fog.

Én ezt inkább kihagynám.

Másrészt gondolj bele, neked mennyi időbe telt elfogadni magad, nekik is idő kell emészteni.

A különköltözés az viszont jó ötlet, vannak olyan melegek akiknek segített a szülői viszonyt javítani így.

De ebbe sem éld nagyon bele magad, mert ha nem képesek vááltozni, akkor nem így lesz.

Foglalkozz csak magaddal. Járd a saját utad.

2021. júl. 28. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!