Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A családom és mindenki más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom és mindenki más is elítél engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Helló.

20+ éves fiú vagyok.

Egészen 20 éves koromig nem volt szexuális kapcsolatom.

Most 22-26 között vagyok (az anonimitás érdekében, ki mit gondol).

Először, amikor kipróbáltam a dolgot fiúval, nagyon óvatos voltam. Tehát minden el volt tervezve, tudtam mit hogyan hazudjak: ide és oda megyek.

Aztán kicsit elindultam a lejtőn... Az a legnagyobb gond, hogy a fél család hívő. Nagyszüleim után, az apai ág teljesen hívő.

De nem ez a lényeg. Én már nem bírtam ezt magamban tartani, és elindultam a lejtőn. Tudom, hogy a Biblia mit ír, mivel elolvastam az egészet. Ennek ellenére vétkeztem.

Eddig egész pontosan 5 kalandom volt fiúkkal.

A legutolsó volt a problémás. A szüleim nem voltak itthon. Nem egészen falun lakok (de anonimitás, tudjátok), nevezzük kisvárosnak. A szomszédok láttak és tapasztaltak ezt-azt.

Tudom, hogy buta voltam. Van egy testvérem, és a szüleim is a képben vannak. Anyám próbál nem beleszólni az egészbe, apám pokolra kíván. A testvérem már hozzám sem szól.

Próbáltam kimagyarázni, de semmi értelme. Én már nem bírom ezt az egészet.

Elterjedt az egész történet, hogy én meleg vagyok, amiatt, hogy hülyeséget csináltam.

Nagyon szégyellem magam, nem tudom mit tegyek. Ki sem merek menni a házból, mert mindenki lenéz. Kihez forduljak segítségül, mit tegyek?

2021. júl. 27. 13:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10%

lehet paranoiás vagy. kezeltesd magad.

ha csak nem az ablakban dugtal akkor nem tudom mit lathattak a szomszedok. 20+ evesen lehetne annyi eszed, hogy nem fantazialsz hulyesegeket

2021. júl. 27. 14:39
 12/23 -remete- ***** válasza:
92%
Nah... először is nem vagy beteg. Ha ez betegség es lehet vqlami bogyóval gyógyítani akkor egy heteróból is lehet akarmit csinálni. Vicaverza müködne a dolog. A csaladod a környezeted ostoba semmire nem jó pláne nem arra, hogy békés otthonként gondolj rá. A pasizás olyan mint a heteróknál a testalkat kérdés valakinek a duci valakinek a gebe tetszik. Ne okold magad legyél boldog engedd el ezt az egészet. Amint lehet költözz el otthonról mert később durvább lesz.
2021. júl. 27. 15:10
 13/23 anonim ***** válasza:
94%

Szia.

Először is hidd el nagyon sokan voltak ilyen helyzetben mint te főleg vidéken, köztük én is.

Mindenek előtt az a legfontosabb, hogy fogadd el(!) és szeresd önmagad ha ez megtörtént lassan a környezeted is elfogad, ha mégsem akkor biztos leszel a következő lépésedben.

Ha hiszel Istenben mielőtt a Biblia alapján ítélkezel önmagad felett, tedd fel magadnak a kérdést; Akartam én meleg lenni? Nem;

Isten úgy szereti az embert ahogy született? Igen;

Akkor épp azzal fordulsz szembe Istennel ha ellent mondasz önmagadnak.

A Bibliát emberek írták, több nyelvre fordították, formálták nem szabad szó szerint értelmezni.

A családoddal kapcsolatban, alapvetően a legtöbb szülő a maga módján jót akar a gyerekének csak a jót a saját élete alapján ítéli meg.

Ha azt szeretnéd hogy elfogadjanak először magadban kell ezt megtenned, és ha a családod boldognak lát, előbb utóbb el fogja fogadni, a szomszédok picsogását pedig el kell engedni, pusmognak kicsit majd befejezik..

Ha mindez nem történik meg az a szüleid lelki szegénységét illetve a feltételes szeretetet tükrözi, ebben az esetben tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább és járhatod a saját utad egy másik városban/országban.

2021. júl. 27. 15:15
 14/23 Béla211 ***** válasza:
94%
[link] van telefonos segély vonaluk. És tudnak segíteni az elfogadásban hívd fel őket.
2021. júl. 27. 16:11
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Keress pszichológust, családod meg hagyd ott. Ha ezt nem teszed, akkor megszivod nagyon hosszútávon. Tönkre mész pszchikailag, amely kihat majd a fizikai egészségedre is. Bibliát meg elgyújtani(bocsánat), helyette tudományos cikkeket olvass. Realitásba élj, ne pedig álomvilágban. Fontos, hogy szakember diagnosztizáljon és helyre tegye a gondolataidat. Közvetlen környezetedtől pedig szabadulj meg, mert bele fogsz roskadni. Felnőtt ember vagy, nem a szüleid tulajdona. Azt csinálsz, amit akarsz. Ezt vésd a fejedben sürgősen.
2021. júl. 27. 17:32
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Amit mindenképpen nézz meg, az az Imák Bobbyért című film, pont erről szól, szinkronosan fent van a neten.

Nekem rengeteget segített. Akár még a szülőkkel is megnézettetheted.

Igaz történetet dolgoz fel.

Ha meg fontos számodra a vallás is, akkor ajánlom ezt a meleg keresztény oldalt.

[link]

Az első legfontosabb dolog az önelfogadás, ezzel kell foglalkoznod és másképp fogod látni a dolgokat.

Pár év tapasztalat után meg rájössz, hogy ezek az emberek akik a pokolra kívánnak téged Isten nevében, ők sem különbek.

A bibliai tanításokat 100%ban senki sem tudja betartani, mindenki bűnös.

2021. júl. 27. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

Ezeket te is felsorolhatod nekik.

"Levél Dr. Laurához

Laura Schlessinger egy amerikai rádiós műsorvezető, aki egy lelki tanácsadó műsort vezet. Nemrég, mint buzgó keresztény azt mondta, hogy a homoszexualitás megbocsáthatatlan bűn, MERT Leviticus (azaz Mózes harmadik könyve) 18,22 szerint utálatos az.

Ezen felbuzdulva ragadott tollat egy Jake nevű hallgatója.

Kedves Dr. Laura!

Igen hálás vagyok, amiért oly sokat fáradozik azon, hogy Isten törvényét megismertesse az emberekkel. Rengeteget tanultam Magától, és szeretném ezt a tudást minél több emberrel megosztani. Ha például valaki megpróbálja védelmébe venni a homoszexuális életformát, akkor én egyszerűen emlékeztetem rá, hogy a Leviták könyve a 18,22 alatt világosan kimondja, hogy ez utálatos dolog. Vége a vitának.

Viszont szükségem volna még pár eligazításra néhány speciális törvénnyel kapcsolatban, és arról, hogyan követhetném ezeket a legjobban.

a) Ha az áldozóoltárnál bikát áldozok, tudom, hogy az az Úrnak kedves illatú (Lev 1,9, illetve Lev 1,3.17). A probléma a szomszédaimmal van. Azt mondják, számukra egyáltalán nem kedves ez a szag. Mit tegyek?

b) Szeretném a lányomat rabszolgaságba adni, amint a Kivonulás könyve (21,7) ajánlja. Mit gondol, milyen ár volna méltányos érte manapság?

c) Tudom, hogy nem léphetek kapcsolatba nővel, amíg a menstruációs tisztátalanság időszakában van (Lev 15,19–24). A gond csak az, hogy miből lehet ezt tudni? Megpróbáltam megkérdezni, de a legtöbb nő nagyon pikírten reagált rá.

d) A Lev 25,44 azt mondja, hogy csak a szomszédos népek tagjai közül vásárolhatok rabszolgát. Egy barátom szerint ez a mexikóiakra vonatkozik, de a kanadaiakra nem. Fel tudna világosítani?

e) Van egy szomszédom, aki ragaszkodik hozzá, hogy szombaton is dolgozzon. A Kiv 35,2 világosan kimondja, hogy az ilyet meg kell ölni. Kihívtam a rendőrséget, de nem tudnak segíteni. Erkölcsi kötelességem, hogy megöljem saját kezűleg?

f) Egy barátom szerint, bár kagylót vagy homárt enni utálatos dolog (Lev 11,10), ez még mindig kevésbé utálatos dolog, mint a homoszexualitás. Nem értek egyet vele. Eligazítana bennünket?

g) A Lev 21,18–20 kimondja, hogy nem közeledhetek Isten oltárához, ha valami probléma van a látásommal. Be kell vallanom, hogy olvasószemüveget használok. Teljesen élesnek kell lennie a látásomnak, vagy van azért itt egy kis játéktér?

h) A legtöbb barátom vágatja a haját, illetve borotválja a szakállát, beleértve a pajeszát is, holott ez Lev 19,27 szerint egyértelműen tilos. Milyen halálnemet javasol nekik?

i) Lev 11,8-ból tudom, hogy ha döglött disznó bőrét illetem, tisztátalan leszek. Az a kérdésem, hogy szabad-e futballoznom, ha cérnakesztyűt húzok?

j) A nagybátyámnak van egy kis háztájija. Megsérti Lev 19,19-et, mert földjébe kétféle magot vet. Ezenkívül a felesége olyan ruhát hord, ami kétféle anyagból (pamut/poliészter) készült. Most tényleg össze kell hívnom az egész gyülekezetet, hogy megkövezzük őket, vagy pedig elég, ha egy meghitt családi körben lefolytatott ceremónia keretében megégetjük őket, amint ez azok esetében megengedett, akik az anyósukkal hálnak (Lev 20,14)?

Tudom, hogy mélyrehatóan foglalkozott ezekkel, úgyhogy nincs kétségem afelől, hogy el tud igazítani. Igazán köszönöm még egyszer, hogy a rádióban végzett munkájával folyamatosan emlékeztet rá bennünket: az Úr törvényei örökérvényűek és megváltoztathatatlanok.

Az Ön odaadó rajongója: Jake"

2021. júl. 27. 20:17
 18/23 anonim ***** válasza:
94%
Végre lehetett nagyon jó és értelmes válaszokat is olvasni.
2021. júl. 27. 22:17
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid. De ne aggódj, minden csoda 3 napig tart. Most kicsit csámcsognak rajtad, de ez addig tart csak, amíg jön egy újabb dolog, amin csámcsoghatnak. Nyugidtan menny ki az utcára, hidd el egy olyan ember nem lesz, aki le szólít ez a dolfo miatt, vagy éppen beléd köt, vagy bármit is tesz. Úgy fogsz végig menni az utcán, mintha semmisem történt volna. Az emberek csak a másik haza mögött pofáznak.

Amugy meg egyet értek a többi válaszolóval is. Ahogy teheted költözz el otthonról. Lelki békéd, és nyugodt életed csak úgy lesz.

Ui: a fent leírtakat tapasztalatból írom. 🙂

2021. júl. 27. 23:01
 20/23 anonim ***** válasza:
14%

Isten hozta az inkvizíció lágy ölén! Ne legyenek kétségei, nekünk mindenre van válaszunk, és mivel minket jár át a szentlélek, míg önt, kedves tévelygő, bizonyára nem, hát bízza csak ránk, hogy megmondjuk, mi igaz és mi nem. Ne fáradjon a meggyőzésünkkel, mi szakácskönyvből dolgozunk, egy ételnek csak egy ízvilága lehet: amit én ma kihámoztam a számomra is teljesen érthetetlen receptkatyvaszból. Dőljön hátra és adja át magát az utazásnak! Téved, ha azt hiszi, hogy önmagán vesz erőszakot. Nem, az én tikkjeim teljesen más miatt vannak... Induljon hát a mesevonat, érezze mindenki jól magát, mert végre nem szorul indoklásra semmi, amit jól alá tudunk támasztani homályos tévtanainkkal, amiket rengeteg helyes tan közé szövünk, ezért nyilván helyesen gondoljuk őket.

Távolodj el a nagytudású megmondóktól amint lehet és amennyire csak lehet szerintem!

2021. júl. 28. 03:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!