Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot keresők hol tudnak ismerkedni?
Figyelt kérdés
Vidéki meleg élet nem nagyon van, így személyesen nem nagyon sok lehetőség van rá. A netes oldalak meg nem igazán erről szólnak2021. júl. 27. 13:04
2/7 anonim válasza:
bárhol.
Én már szólítottam le srácot parkban is, akin láttam, hogy szintén ő is az.
Max jót beszélgetsz.
nyár van, most ne otthon ülj a rómeó előtt.
3/7 anonim válasza:
Erre nincs specializálódott hely. Személyesen, vagy online, a társkereső oldalak valamelyikén, vagy egyéb platformokon.
4/7 anonim válasza:
Romeo / tinder / hotbull / eropolis / chat.hu
5/7 anonim válasza:
Szerintem akár itt is én már találkoztam itt olyannal aki itt találta meg a párját. Sok sikert!
Viszont ha valaki kalandozni szeretne azt is talalhat itt biztos. Aktiv 32
6/7 anonim válasza:
Komoly kapcsolat ? Melegeknél ?
Hány éves vagy, királyfi ? Mert a mesékben hiszel,az látszik ...
7/7 anonim válasza:
6-os:
Nem lehetetlen.
Én sok meleg párt ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!