Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Vannak BDSM vágyaitok?
Figyelt kérdés
Mik? Ezeket már kipróbáltátok? Jó volt?2021. júl. 22. 12:46
11/25 anonim válasza:
Aha van pár, főleg kikötözés, cum control, farok kínzás, kis csiki. Ha a partner benne van, akkor kipróbálnám a faggyút, jégkockát is rajta.
12/25 anonim válasza:
Igen, de kapni szeretem, és ha én vagyok a passzív. Kikötözés, fenekelés, folytogatás, nyakörv, térdzokni (ez mondjuk nem bdsm), szeretem ha durván bánnak velem, főleg ha nyomot is hagy. Kb. ennyi, pisi és társaik nem az én asztalom.
14/25 anonim válasza:
#10 Én tegnap is kaptam egyet fotókkal együtt, de bár ne nyitottam volna meg, legalább az utolsó előttit. 🤢 Az a "lyukas" nagyon gusztustalan volt te, akárki küldted. Mármint, távolról nézve lehet jó a popsija, de miért nyomja fel a mobilt a seggébe??
16/25 anonim válasza:
Én elég sub vagyok
Pl szeretek pl.Pisit inni farokbol, feneket nyalni stb...
Ezek tetszenek Neked?🙂
18/25 anonim válasza:
Külföldön szadomazo szexmunkát vállalni mazo szolgaként, 22
19/25 anonim válasza:
Tökönrúgás, herekínzás, akár oda-vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!