Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mit szólnátok ahhoz, ha egyszercsak nem születne több meleg?
Látom Édes, komolyan érdekel a mi lelkivilágunk. Gyere ki kérlek a szombati Prájdra, ott őszintén elbeszélgethetnénk ilyen dolgokról.
A végén még az is lehet, hogy összemelegednénk.
Egyébként hogy értsd, mi nem terjesztjük erővel az Igét :)
nem vagyok meleg de egyutt tudok erezni azokkal akik kuzdenek az aszimilacioert...
te csak annyit tehetsz hogy megprobalsz heterokent biszexkent viselkedni akkor kevesebb lesz a szorongasod
ha veletlenul tarsat utodot nevelsz majd kimeld meg ot a rossz befolyasoktol
isten elnezi a tudatlansag idejet es turelmesen varja hogy elismerjuk hogy egyedul nem tudunk boldogulni
voltam kozel sok azonos nemuhoz de uralkodtam az erzeseimen es visszautasitottam ami lelkileg zavaros volt
ugy erzem fontos feladatom van hogy ne legyen ismet itelet az emberiseg tulzasai miatt
volna egy otletem a pride kulturajanak javitasara...
Örülnék neki
Nem kéne ezen a rengeteg megaláztatáson átmennie senkinek.
A gének csak 20%-ban járulnak ehhez hozzá
Nagy részben pszichológiai okok miatt lesz valaki meleg
8-as, ez nem bizonyított. Linkelj egy megbízható tanulmányt, úgysem tudsz, mert ilyen nincs.
9-es, jobb lesz, hidd el! :D Én is átmentem ezen, ahogy közülünk rengetegen. Az én helyzetem még mindig nem oldódott meg teljesen, sőt, lehet, hogy inkább csak tovább bonyolódott, de rájöttem, hogy fölösleges ezen rágódnom. Éld az életed boldogan, mert az csak a tiéd és másnak nem lehet beleszólása. Ne akarj megfelelni mindenkinek, mert az lehetetlen. Ha valaki lenéz, mert meleg vagy, akkor vele van a baj!
Remény mindig van, még akkor is, amikor úgy érzed, hogy még az is elszállt. Nem szállt el, az mindig ott van, ott marad, akármit is teszel. Mindig, mindenhonnan vissza lehet küzdeni magunkat, csak akarni kell. Sok sikert! Neked is lehet még egy szép, boldog életed, ha teszel érte. Én is ezen rágódtam, azt hittem nincs jövőm és bár még nem érkeztem el oda, tudom, hogy meg kell majd hoznom egy fájó döntést (elmondani a családnak), de ezen túl kell tennem magam, ha máshogy tennék csak rosszabb volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!