Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok! Mennyire szerettek szexelni tapasztalatlan passzívval?
Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 10:02
11/17 anonim válasza:
Nyilván vannak ropiba is bénák,de aki köver az 1.minimum lusta edzeni hogy karban tartsa magát..Nálam már itt elesett..
12/17 anonim válasza:
Nem mindneki születik szerencsesnek vagy átlagosnak. És itt nem is a koversegrol beszélek.
Annak meg semmi esélye sem. Pl nekem sem. De ez van. Egyenlőtlenség van
13/17 anonim válasza:
A tapasztalatlansága nem hátrány.én amúgy is türelmes vagyok és nem szeretem a dolgokat elkapkodni.igaz nálam egy kapcsolat nem kizárólag szexről szól.
14/17 anonim válasza:
Én kissé kövér vagyok, aktív, de eddig csak vékony passzívakkal voltam. 🤣 Ja amúgy az a poén, hogy a dagik nekem se jönnek be.
Én még nem voltam szűz sráccal, így nem tudok válaszolni erre.
15/17 anonim válasza:
En pont a szorosebb,nem vekonyakat szeretem 😃 borosta nagy plusssssssz. Meg ha vki eros, mokany , nem kover az bejon :) 27/ f
16/17 anonim válasza:
Én 29 kezdő passzív vagyok, de nem vékony, hanem átlagos. Egy férfias idősebb, szőrös pasival szívesen ismerkednék.
17/17 anonim válasza:
Fiatal vékony, kezdő passzív srác vagyok, szívesen kezdenék tapasztaltabb, de azért még fiatal aktívval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!