Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Van nektek a rokonság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Van nektek a rokonságban még meleg fiú, vagy csak ti vagytok az "egyetlenek"?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 09:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Unokahugom leszbi, en 28f.

Altalaban egy csaladon belul tobb agon elofordul, szerintem ez is bizonyitja, hogy genetikai eredetu, mint h vki kek vagy barna szemu.

2021. júl. 23. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal csak én vagyok, mert sajna a családom eléggé homofób.
2021. júl. 23. 23:12
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Semmivel sem bizonyítottátok, hogy genetikai oka volna... Viszont vannak pszichológiai kutatások, miszerint hét éves kor előtt ki sem alakul a nemi orientáció! Hanem hét éves korra alakul ki, nem getenikai hatásra, hanem környezeti hatásra (igaz, a társadalmi és nevelési hatás az elfojtó tényező, azonban sokszor csalódások, traumák, rokonok VISELKEDÉSE, reakciómódja, ízlése stb (és NEM genetikája) mint szintén körny.hatások döntik el, hogy valójában, lélekben milyen vágy alakul ki, orientációra). Tudatosulni meg később szokott, vagy a halálig sem.

Nálunk amúgy unokahúgom mostoha lánytesója leszbi. Én meg bi.

2021. júl. 24. 00:45
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Szép új világ,látszik megy az agymosás 1000*-

A legtávolabbi rokonságban,meg a legtávolabbi ismerősi körben sincs BLMQTI,meg BLM se.

2021. júl. 24. 02:00
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
13 as nem értek veled egyet. Mivel még nincs rendes válasz arra hogy hogyan alakul ki a orientáció, ha már a kutatásokról beszélünk arra is van kutatás hogy nagyon is genetika alapján jön létre a orientáció, és mondjuk nekem van 3 tesóm egyik 3 évvel fiatalabb másik 3 évvel öregebb, együtt nőttünk fel szinte minden egyes percben együtt játszottunk együtt voltunk, szóval a szerint amit mondasz nekik is melegnek kell lennie csak azért mert én az vagyok? Amúgy az a kutatás amiről én beszélek azt is kimutatja hogy minél több férfi születik egy nőnek annál valószínűbb hogy a meleg lesz, minden egyes fiú gyerekkel feljebb megy a esélye annak hogy homoszexuális lesz a orientációja, vagy ott vannak a ikrek akinél ha egyik személy meleg akkor a másiknál kb 50% a esély hogy ő is meleg lesz. De w egyik sem ad teljes választ erre a kérdésre, ha tényleg az lenne a egyetlen válasz amit te írtál akkor nem gondolod hogy összes média felkapta volna? És egy világ szenzáció lett volna belőle? + Amit írsz traumákról eléggé hülyeség, a melegség nem betegség így nem traumák miatt alakul ki, te is biszexnek tartod magad. Sok tanulmány van ezzel kapcsolatban, szerintem ha nem tudjuk 100% pontossággal megmondani a okát akkor inkább ne mondjuk semmit, ha valaki ellenünk fordul akkor megmutathasuk hogy vannak bizonyítékok, de még nem pontosak mert sokkal komplexebb ez a dolog mint bárki el tudja képzelni.
2021. júl. 24. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
"Hivatalosan" nincs más meleg. Én azonban gyanakszom az unokaöcsémre, aki 20 múlt és még soha az életben nem csajozott, se csók, se randi, se más, és nem is kajtat a lányok után. Igaz fiúval se látni feltűnően, bár az ilyesmit lehet titkolni.
2021. júl. 24. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

"nekem van 3 tesóm egyik 3 évvel fiatalabb másik 3 évvel öregebb, együtt nőttünk fel szinte minden egyes percben együtt játszottunk együtt voltunk, szóval a szerint amit mondasz nekik is melegnek kell lennie csak azért mert én az vagyok?"

Magadnak mondtál ellent, hiszen a tesóid genetikailag közel állnak hozzád, mégis más az orientációjuk!

Ugynanakkor jelentős részben mások a környezeti hatások, melyek titeket értek, hiszen sok, hozzátok hasonló esetben (sőt majdnem mindig elmondható, hogy) nem voltatok egymás osztálytársai, például. Legalább ennyiből más a környezeti hatás.

2021. júl. 24. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:
70%

15 ös vagyok.

Kedves 17es, pont az volt a lényege a kommentemnek hogy senki sem tudja 100% ra hogy mi okozza a melegséget. Arról írtam még hogy arról is vannak tanulmányok hogy ikreknél 50% a esély hogyha a egyik közülük meleg a másik is az lesz. Ez mégsem azt jelenti hogy gentika a 100% válasz, mert még senki sem tudja.

A utolsó mondatom szó szerint ez volt:

„Sok tanulmány van ezzel kapcsolatban, szerintem ha nem tudjuk 100% pontossággal megmondani a okát akkor inkább ne mondjuk semmit, ha valaki ellenünk fordul akkor megmutathasuk hogy vannak bizonyítékok, de még nem pontosak mert sokkal komplexebb ez a dolog mint bárki el tudja képzelni."

Szóval legközelebb ha belém akarsz kötni akkor olvasd is el amit írok, ne csak azt vedd ki belőle ami neked jól esik hogy aztán a egész kontextusa a szövegnek a kukába menjen.

2021. júl. 24. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!