Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez a srác mennyire nőies? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a srác mennyire nőies? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem nagyon helyes.

2021. júl. 20. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Azért vagyok meleg, mert a pasik vonzanak.. benne semmi férfias nincs, úgyhogy részemről ez egy nem.
2021. júl. 23. 08:41
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Mennyi buta ember van itt. Azért vagytok melegek, mert "a férfiasság vonz", ez nem így működik. A melegeket a férfiak vonzzák, nem a "férfiasság". Ez mellesleg egy kitalált fogalom. A nők is lehetnek "férfiasok", akkor hirtelen a nők is vonzanak titeket vagy mi? Lehet eseted, de ne hurrogj le mást a stílusáért. Elég egy "nem az esetem". Nekem tetszik a stílusa, legalább van személyisége a legtöbbetekkel ellentétben. A cargo nadrág és póló kombót nem nevezném stílusnak, és lefogadom, hogy az összes amelyik lehurrogta pont így néz ki. "Undik" vagytok.
2021. júl. 23. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
12-es: nem kell hisztizni, senki nem hurrogott le senkit. Úgy kezdtem a mondatom, hogy “részemről”, ami egyértelműen azt jeleti, hogy ez az én személyes véleményem. Ha nem tudod értelmezni, amit olvasol, arra megvannak a megfelelő szakemberek, ha meg arról van szó, hogy nem tudod elviselni más, a tiedtől eltérő véleményét, akkor ne olvasd az oldalt! A sértegetősdi a mondandó végén pedig aranyos.. :D
2021. júl. 23. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

13-as!

Teljes mértékben egyetértek veled!

2021. júl. 24. 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
szúrnám
2021. okt. 28. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!