Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csak a saját örömüket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a saját örömüket keresik a szexben az aktívok?

Figyelt kérdés
Én a lelkemet kiteszem, hogy nekik jó legyen, ők pedig akkor is csak a jussukat követelik, amikor már mondom nekik, hogy fáj, amit csinálnak.
2021. júl. 19. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Legyél te is aktív és nem lesz ilyen problémád.
2021. júl. 19. 19:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem szoktál velük dumálni találkozás előtt?

Nem nagyon akarlak hibáztatni, mert tényleg nehéz normális embert találni, de aki már ismerkedés fázisban is követelőzik, az általában egy kretén a való életben is.

2021. júl. 19. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

" Jussukat követelik..." ez tetszik...

Ugyan milyen jussa van az ilyennek ?

Ezt az "követelhetné", ha pénzért csinálod, vagy ha valamivel, akár erőszakkal rávesz.

Minden két emberen múlik. Ismerd ki kicsit, ne azonnal add meg a jussát...

2021. júl. 19. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked is sarkadra kéne állni.

Két emberen múlik

2021. júl. 19. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Én aktív vagyok de azt mondom hogy az a fajta viselkedés bunkóság....és ez még enyhe kifejezés
2021. júl. 19. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármiféle szexualitásnál tulajdonképpen mindenkit a saját öröme hajt. Ha már ketten vannak a dologban, akkor nagy az esélye, hogy nem fele-fele részben oszlik meg az élvezet.
2021. júl. 19. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
96%
#7 lehet hogy a saját örömömre hajtok, de úgy hogy közben a másik is kielégüljön. És igazából az sem érdekel, ha nekem nincs örömöm a végén, mert kielégít maga az együttlét. Bocsi hogy idepofátlankodtam. Hetero F
2021. júl. 19. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Szeretem ezeket az általánosításokat, csak mert valaki elhamarkodottan elmegy minden hülyével, aztán azt hiszi ez az általános!
2021. júl. 19. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez a dolgunk hogy az aktivok kedvébe járjunk.
2021. júl. 20. 11:56
 10/10 fökapitany ***** válasza:
100%
Nekem ezzel passzívként semmi gondom
2021. aug. 15. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!