Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Volt már úgy, hogy szerelmes voltál nőbe?
Még kisebb gyerekként azt hittem, hogy szerelmes voltam egy lányba. Akkoriban még nem gondoltam bele igazán a szexualitásba, úgyhogy csak azért szerettem, mert emberként tetszett. Idővel rájóttem, hogy szexuálisan a saját nemem tetdzik, szóval valójában szerelmes csak testiségeken kívűl tudnék lenni, eddig ő volt az egyetlen lány. Fiúból volt egy, néhány éve (addig olyat még nem éreztem, azóta sem, valahogy az volt a legjobb érzés az életemben -sajnos heteró, úgyhogy nem lett semmi, el sem mondtam), meg volt néhány, amit inkább olyan szintre tennék, mint a lányt (tetszettek, ők már szexuálisan is, de nem volt meg a "szikra").
Elég befeléforduló vagyok, alig ismerek másokat, lehet, hogy emiatt nem volt több ilyen.
8/8 vagyok
Romantikus pedig csak a érzelmileg vonzódom nőkhöz
Attól, hogy valaki meleg, még nem kizárt, hogy nem érezhet egy nő iránt semmit.
A melegek is ugyanúgy emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!