Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok nektek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok nektek van plato-i szerelmetek?

Figyelt kérdés

Van a közeletekben olyan srác, vagy akit csak látásból ismertek, aki után titkon sóvárogtok?

Tervezitek hogy előbb-utóbb elé álltok, írtok neki?

2021. júl. 18. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen van.

Nem fogom megmondani neki, hiszen hetero..

23f

2021. júl. 18. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Kálmán bácsi a sulis tesi tanárom <3
2021. júl. 18. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Danny Wylde

Őt nagyon megraknám a mai napig

2021. júl. 18. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagyok meleg, csak bi, de van.

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy srác is ilyen hatással lesz rám, azt gondoltam, érzelmileg csak nőkhöz tudok kötődni.

De el soha nem mondhatom, ő ugyanis egy gimis srácm én meg ott vagyok alkalmazott (nem tanár).

2021. júl. 18. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a plátói szerelmem nem egy konkrét személy.Inkább egy pasitípus.
2021. júl. 18. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
több is van :(
2021. júl. 18. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is több van. Azért titkon bízok benne és magamban, hogy legalább egy "versenyző" műsorszámot vált...
2021. júl. 19. 01:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van sok, néhánynak van barátnője de elég b*zisak szóval még lehet esélyem:)
2022. aug. 21. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van. Az egyik kollégám. Van barátnője régóta, de nem vagyok benne biztos, hogy ő teljesen közömbös irántam. Össze vagyok zavarodva teljesen.ő nem tudja, hogy én meleg vagyok, de nem tudunk úgy elmenni egymás mellett, hogy ne érjünk egymáshoz. Egész nap messengeren beszélünk, mindenről beszámol ami éppen vele történik és én is neki. Van, hogy félmeztelen képeket küld magáról, hogy lássam hogy fejlődik az edzéstől. Nem tudom mi van, de szenvedek rendesen.
2022. aug. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!