Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek emlékezhet rám az új kolléga vagy kizárt?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen bővül a csapat, hamarosan új kolléga fog hozzánk jönni.
Megtudtam, hogy ki lesz az új ember és rögtön felismertem, mert fent volt ugyanazon a meleg társkeresőn is, ahol én.
Kb 2-2,5 éve ráírtam és képeket is küldtem neki, de nem válaszolt semmit, szóval gondolom nem jöttem be neki.
Szerintetek emlékezhet rám vagy szinte biztos, hogy nem fog felismerni?
Nekem azért maradt meg, mert egyrészt extra jóképű volt, másrészt nyilvánosak voltak a képei és sokszor feldobta a társkereső a profilját.
2021. júl. 14. 07:31
11/13 A kérdező kommentje:
Biztos nem mondanék fel, amúgy is én voltam itt előbb :P
2021. júl. 14. 12:26
12/13 anonim válasza:
mindig jön jobb, újabb, okosabb:P
13/13 anonim válasza:
És, ha felismer, akkor mivan? Nem értem a problémát. Felnőtt ember vagy, kezeld felnőttként a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!