Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érvel egy csomó homofób azzal, hogy a "képükbe van tolva" az LGBT közösség?
Hetero férfi létemre sosem tapasztaltam azt, hogy a meleg emberek ráerőltetnék magukat mindenkire. Senki nem kötelez rá téged, hogy nézd a felvonulást, senki nem kötelez rá téged, hogy olvass cikkeket róluk. Nem fog egy leszbikus pár letámadni az utcán, és befesteni szivárványszínűre.
Nincs erőltetés, csak egy rakás ember, aki a felgyűlt gyűlöletet a szívében a melegekre önti ki. Ha ennyire zavar egyeseket a mozgalom, akkor ne vegyenek tudomást róluk. Probléma megoldva.
a fajok 98% sem jellemző ez. Csupán néhány tucat faj, maroknyi egyedénél lehetett megfigyelni valamilyen normális reproduktív folyamatokkal ellentétes viselkedést. Nem említik meg pl, a környezet szennyező hatásokat,tekintettel a hüllők (többségének) 0/Z nemi kromoszómás rendszerének nagyobb érzékenységére a mesterséges környezetszennyező ösztrogének iránt.
A libski büszkén mutogatják a bczi pingvineket és sirályokat, holott a tengeri madarak károsodását is ők maguk, a bolond kapitalista világ brutális környezetszennyezése, főleg a biszfenol okozzák..
De tovább megyek, nem is muszály az állatvilággal példázódni, mert az ember ember. Bár van aki állatként viselkedik...
mondjuk az érdekes, hogy nekünk, normális, azaz hetero embereknek kell elfogadnunk titeket, pedig ti vagytok azok, akik nem képesek azt elfogadni, hogy vannak emberek, akik nem képesek azonosulni veletek
egyből megy a homofób duma részetekről
aztán még ennek ellenére nekem kell elfogadjalak titeket? arra várhattok
minek fogadjak el, egy olyat, aki nem képes elfogadni azt, ha a másiknak más a véleménye?
homofób vagyok? okés, legyen, nem érdekel, ettől nemfogom rosszabbul éreznem magam, sőt, vállalom is, ha kell, nem érdekel
azért ne kérjek elnézést, hogy 20 éves létemre hetero vagyok?
vissza kéne venni az arcotokból, mert elvagytok szállva a valóságtól
38as. Értelmetlen amit írtál.
Tolererálva a tolerancia….🤦édes Istenem.
A jelek szerint a fogalommal sem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!