Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetne kevésbé szívás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jani Belucci kérdése:

Hogyan lehetne kevésbé szívás az ismerkedés melegként?

Figyelt kérdés

Alapvetően három opciónk van ismerkedésre:

1. A vadonban. Az utcán, munkahelyen, iskolában vagy a Lidl-ben sorban állva. Megtetszik valaki, és ha le is merjük szólítani, akkor is az esetek 90%-ában hetero az illető vagy már van barátja. Nem túl hatékony. Akár még veszélyes is lehet.

2. Melegebb éghajlaton. Kifejezetten melegeknek fenntartott szórakozóhelyeken, bárokban, szaunákban, fürdőkben, kávézókban. Ezen intézmények vendégköre azonban könnyen lehet visszataszító egy érzékenyebb réteg számára. Nagyon sokan "elvből" nem járnak ilyen helyekre.

3. Virtuális húspiacon. Tinder, grindr, PlanetRomeo és társaik. Alapvetően nem lenne hülyeség ha az interneten ismerkednénk, ám az a probléma, hogy ezek a platformok egytől egyig abból profitálnak, hogy téged szingli kalandorként tartanak különböző trükkökkel. Már amint megnyitod az appot az az érzésed támad, hogy több ezer pasi közül válogathatsz, így elértéktelenednek az itt kialakított kapcsolatok, aminek következtében könnyebben szállsz tovább a következő virágra, hiszen úgy is van még egy egész rétnyi virág. Tovább és tovább kutatsz, míg szépen sorban jönnek az újabb és újabb dopamin löketek, hogy aztán órákon át böngészd idegen férfiak profiljait a budin ülve. Üzleti modellnek ez tök jó, viszont nagyon távol visz a mély emberi kapcsolatoktól.

Léteznek olyan közösségi terek (online vagy valós), ahol nem ez a felvilágosult hedonizmus a mozgató rugó, hanem mondjuk egy jó beszélgetés? Illetve van-e igény ilyesmire?

2021. máj. 13. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szelektálni kell. Nem kell ezzel megterhelődni. Legalább kiszűröd az idiótákat és kész. Ha párkapcsolatot akarsz, akkor könnyen felismersz egy szexfüggőt, álszentet, kamust, stb. Tesztelni kell a másikat, illet kikötéseket tenni. Én mindig úgy szoktam csinálni, hogyha találkozunk, akkor én megmondom, hogy nincs szex az elején, mert megakarom jobban ismerni. Ha bepróbálkozik, akkor az azt jelenti, hogy nem tiszteli ezt az apró kérést. Tehát megbízhatatlan. Ezért kuka és keresek tovább. Próbálj kevésbé megterhelődni ezzel és úgy könnyebb szelektálni az embereket.
2021. máj. 13. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leginkább az utolsó a legalkalmasabb, habár az is elég gyatra. Esetleg még discordon, facebookon vagy instán tudsz ismerkedni. Bár a discordot meg az instát inkább a fiatalabbak használják (16-25)

De még a 2. opciót is esélyesnek látom, bár még nem voltam ilyen helyeken, főleg hogy most zárva vannak. Az 1-nél neked kell kikalkulálnod hogy vajon bejönnek e a srácok az illetőnek. Azt javaslom, hogy mozogj olyan baráti körökben ahol megfordulhat még meleg srác. Hány éves vagy? Valamilyen szinten ez is leszűkíti a leresést. Illetve hány évest keresel?

Még annyi, hogy azt hallottam, hogy a tinder a legokésabb, kevesebb a kamus, többeket érdekel kapcsolat. Romeo és grindr nehezebb eset, ott ritka az, aki komolyabbat keres

Remélem segítettem

2021. máj. 13. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Sok helyen olvasni, akár itt is, hogy van igény ismerkedésre, de valahogy nem találkozunk vagy nem tudom mi lehet az oka🤷‍♂️
2021. máj. 13. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Discordon mégis hol? :O

(22 vagyok)

2021. máj. 13. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

#2 vagyok

Több ilyen DC szerver van azthiszem, én a Closed Dystopia-ban vagyok benne- azt találom a legjobbnak.

[link]

2021. máj. 13. 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan abban a cipőben vagyok kedves kérdező mint te,remélem szerencsével járunk.
2021. máj. 13. 21:39
 7/11 anonim válasza:
100%
Ahogy az előző válaszolók is mondják. Van esély online is. Bár tapasztalatom szerint a normálisabbak tinderen vannak, nem pedig grindr, romeo, stb. Sok sikert ;)
2021. máj. 14. 06:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól látod ezt a 3-as opciót, bennem is ugyanez fogalmazódott meg korábban. Nagyon sok minden nem játszik nálunk, ami a heteróknál igen, például hobbiűzés közben esélytelen ismerkedned, hacsak nem kifejezetten meleg társasággal csinálod. Pár dolgot fűznék hozzá a pontjaidhoz:

1) Ha előbújtál, akkor nagyobb esélyed van "természetes" módon megismerkedned valakivel, ismerősön, baráti körön, munkatársakon át. Ennek nyilván vannak hátrányai is, különösen, ha nem a fővárosban élsz.

2) Azért itt is vannak kategóriák. Fürdőkbe és szaunákba gyors menetért megy az ember, de mondjuk beülni egy bingo estére a WhyNot kávézóba az teljesen jó program, akár még heteró haverral is.

3) Grindr felejtős, a Romeo rendben van, a Tindert még nem próbáltam. Aki használja ezeket az oldalakat, az tudja, hogy az emberek 95%-a évek óta ugyanaz rajtuk. A normálisabb nem lóg rajta, max addig a pár hétig/hónapig, amíg nem talál párt magának. Nem érdemes túlzásba vinni. Olyanokkal kell ismerkedni, akiknek arcos képei vannak és első randin megismerni akar téged, nem szexet. Viszont valljuk be, emberek vagyunk. Találhatsz olyat is, aki kifejezetten szexet akar, és neked is az kell akkor pont. Volt már olyan, hogy egy ilyen találkozásból alakult ki egy többéves kapcsolatom.

2021. máj. 14. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Hú elég bátor vagy, én biztos nem mernék az utcán leszólítani senkit. Jézusom, pedig hány olyan pasit láttam már utcán, villamoson stb akik nem hogy elképesztően bejöttek, de valahogy az jött le róluk, hogy normális boyfriend materielek. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy milyen jó lehet heterónak lenni, mert ha megtetszik valaki, akkor szimplán odamehetsz hozzá.

2. A szaunákban mindenki csak szexelni akar. A meleg bulikon mindenki részeg, illetve be van drogozova, nem ad igazán normális táptalajt a komoly ismerkedésre (lehet valakinek bejön, nekem nem szokott). Olyan már volt, hogy lesmárolt egy tök cuki itt élő külföldi srác. Mondtam neki, hogy tök szívesen hazamennék vele (nagyon bejött, és már álmos is voltam, ráadásul hering party volt), de nem csak ilyen one night standre, hanem szeretnék vele normálisan is randizni. Azt mondta, hogy persze. Pettingeltünk, bújtunk csókolóztunk, még az ajtóban is szorosan megölelt mikor elindultam, aztán kb kétszer beszéltünk facebookon és utána egyszer csak nem írt vissza.

A Why not, hát el nem tudom képzelni, hogy én ott ismerkedjek. Öregekkel van tele állandóan, illetve olyanokkal, hogy hát fogalmazzunk úgy, hogy nem kezdenék velük:D Egyszer egy barátommal gondoltuk beülünk, mikor beléptünk ez az ordítás csapta meg egyből a fülünket "Jáájj há az meg öregemberekkel b*szátjá mágát!!" úgyhogy inkább eljöttünk.

3.A Grindren kb mindenki csak dugni akar, és köszönés helyett küldi a f*sz képet. A Rómeó szerintem elég gagyi. Ahol a legnagyobb arányban vannak párkapcsolatot keresők, az valóban a Tinder. Sajnos tényleg létező jelenség, hogy mennek tovább inkább a következőre. Velem többször is előfordult, hogy nagyon bejöttünk egymásnak, voltak közös témáink, a humorunk is hasonló volt, de közölték, hogy hát tök jó velem, de bocs inkább mégsem, és mentek vissza Tinderre húzigálni:D

Én is azt instát javaslom egyébként.

2021. máj. 15. 08:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jókat írtatok, de hol és hogy ismerkedjenek azok, akikről nem tudják? Nem a válaszadók hibája ez természetesen, puszta kíváncsiságból kérdezem. Például írtad #9-es az instát, ahol tényleg lehet nézelődni, de egy 'hetero' fiútól fura lenne a közeledés, főleg ha ő nem is ezen a térfelen játszik.
2021. máj. 15. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!