Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Unikent aktiv partnerrel, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unikent aktiv partnerrel, mit talaljak ki h en is elerjem azt az erzest mintha dugnek?

Figyelt kérdés
Uni vagyok a parom aktiv!! Tobbszor probaltuk nala az analis behatolast de nem ment neki.. Nem akarom bantani es nem akarom h fajjon neki. Harmadik embert es szeretot nem akarok tartani emiatt, nem erzem h hianyozna... Viszont a szexben nekem hianyzik h aktivkodjak (analis behatolas) ... Van valakinek valami otlete h ezt a problemat mogoldjuk?? Vagyis h h lehetne megoldani??? Foleg az analis behatolas hianyzik nekem, h en csinaljam.. Mivel a tobbi a szexben (szopas, nyalas, stb) az kolcsonos es azzal nincs gond... Maga az erzes h pasi vagyok es h odateszem magam meg a behatolas hianyzik.. Akar egy jatekszer is lehet otlet... Es tobbszor probaltuk a paromnal az analis reszt, ovatosan, lazulassal (alkohollal) sok sikositoval, Rushhal, fuvel, stb... De neki agyba sem tudja elengedni magat...

2021. júl. 13. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Odateszed, ráfekszel, rászorítod, és "dugod" a peremét meg a hátát. Nincs benne csak hozzá feszül. Nálam bevált.
2021. júl. 13. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarom megkérdőjelezni az állításodat, de biztos, hogy te uni vagy?
2021. júl. 13. 15:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Foleg inkabb passziv, de az aktiv resz is hianyzik sokszor
2021. júl. 13. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is aktív volt, én uni. Elfogadtam a döntését. Aztán kb. egy év után kíváncsi lett a passzív oldalra. Most meg már résen kell lennem, nehogy csak passzív legyen. :)

Persze közel sem biztos, hogy a türelem mindenkinél beválik!

2021. júl. 13. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Mi az az "uni"?
2021. júl. 13. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki egyszerre szereti az aktív és passzív szerepet.

2021. júl. 13. 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Értem, köszi. És ez egy adott szexuális irányzatú egyénre jellemző, hogy aktív/passzív? Pl homoszexuális pároknál vagy heteroszexuálisok is lehetnek aktívak/passzívak.

Ne haragudj a sok kérdésert, meg nem találkoztam ezekkel a kifejezésekkel.

2021. júl. 13. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Páromnál volt hogy nem lehetett behatolni, úgy oldottuk meg hason feküdt összeszorította a lábát felsőcombját-popsija alatti részt dugtam meg jóvolt.

De volt hogy szemből marokra fogta magához szorította és úgy

Márkát dugtam meg Síkosítóval természetesen mind két esetben

2021. júl. 13. 16:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

7-es ez csak a homoszexuálisoknál van, azon belül is tudtommal csak a férfiak esetében. Általános felállásban a passzív homoszexuális férfi az hasonló szerepet tölt be az ágyban, mint a nő a heteroszexuálisban és az aktív, pedig olyasmit, mint a férfi a heteroszexuálisban. Tehát a passzív az, akibe behatolnak (és általában ő szop), az aktív az, aki behatol (és általában ő szopat).

A kérdezőnek: Beszéljétek meg. Lehet, hogy benne lenne néha a passzív szerepben. Ha nem, akkor próbáld meg valahogy máshogy kielégíteni a vágyaidat (maszturbálás, orál, amit az egyes írt, szex-játékok stb.).

2021. júl. 13. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
9: köszönöm szépen a válaszodat!:) Így már értem. :)
2021. júl. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!