Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unikent aktiv partnerrel, mit talaljak ki h en is elerjem azt az erzest mintha dugnek?
Az én párom is aktív volt, én uni. Elfogadtam a döntését. Aztán kb. egy év után kíváncsi lett a passzív oldalra. Most meg már résen kell lennem, nehogy csak passzív legyen. :)
Persze közel sem biztos, hogy a türelem mindenkinél beválik!
Aki egyszerre szereti az aktív és passzív szerepet.
Értem, köszi. És ez egy adott szexuális irányzatú egyénre jellemző, hogy aktív/passzív? Pl homoszexuális pároknál vagy heteroszexuálisok is lehetnek aktívak/passzívak.
Ne haragudj a sok kérdésert, meg nem találkoztam ezekkel a kifejezésekkel.
Páromnál volt hogy nem lehetett behatolni, úgy oldottuk meg hason feküdt összeszorította a lábát felsőcombját-popsija alatti részt dugtam meg jóvolt.
De volt hogy szemből marokra fogta magához szorította és úgy
Márkát dugtam meg Síkosítóval természetesen mind két esetben
7-es ez csak a homoszexuálisoknál van, azon belül is tudtommal csak a férfiak esetében. Általános felállásban a passzív homoszexuális férfi az hasonló szerepet tölt be az ágyban, mint a nő a heteroszexuálisban és az aktív, pedig olyasmit, mint a férfi a heteroszexuálisban. Tehát a passzív az, akibe behatolnak (és általában ő szop), az aktív az, aki behatol (és általában ő szopat).
A kérdezőnek: Beszéljétek meg. Lehet, hogy benne lenne néha a passzív szerepben. Ha nem, akkor próbáld meg valahogy máshogy kielégíteni a vágyaidat (maszturbálás, orál, amit az egyes írt, szex-játékok stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!