Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfojtani?
Figyelt kérdés
Folyton arról ábrándozok, hogy valakinek megfogjam a péniszét és örömet okozzak neki.2021. júl. 13. 14:00
2/17 A kérdező kommentje:
Tapasztalatlanság, félelem
2021. júl. 13. 14:05
3/17 anonim válasza:
Szexuálisan aktív emberként az tök természetes, hogy ábrámdozol a szexről és arról ami izgat. Ezt nem kell elfolytani.
Az, hogy amúgy mellékesen meleg is vagy, nem számít. Én heteroszexuálisként is sokat álmodozok mint te, csak én a kolleginákról az irodában meg minden második csajról hazafele a buszon.
Szóval nincs különösebb baj, sem azzal, hogy meleg vagy sem pedig azzal, hogy szexről álmodozol
4/17 A kérdező kommentje:
Voltam nővel is már de többet gondolok a farokra
2021. júl. 13. 14:09
6/17 A kérdező kommentje:
hát össze vagyok zavarodva
2021. júl. 13. 14:19
7/17 anonim válasza:
Hát figyelj...ha ennyire foglalkoztat a dolog, próbáld ki. Utána egyértelműen kiderül és tudni fogod, hogy csak kíváncsiság volt aminek nincsen folytstása, vagy valami olyan aminek jövőt szánsz
8/17 anonim válasza:
Ilyesmi problémával
Pszihologushoz mentem
Majd 100e Ft al könnyebben voltam mikor
Megkérdezte ha az izgat miért nem csinálod?
Szóval most sporoltál, ingyen volt.
9/17 A kérdező kommentje:
egy meleget se ismerek
2021. júl. 13. 14:27
10/17 anonim válasza:
Felmész egy szexpartnerkeresőre, és százával lesz jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!