Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja egy heteró srác hogy heteró-e vagy sem?
Figyelt kérdés
A kérdés tudom fura, de elmondom min agyaltam.
Nem izgatott soha az anál szex. Sőt elítéltem. Azonban a legutóbbi barátnőm akarta. Megpróbáltuk. Bejött. Sose izgatott a mélytorok. Ugyanígy voltam.
Szóval agyaltam, hogy sráccal se izgat de lehet ha kipróbálnám tetszene hisz ugyanúgy szop pl egy pasi is gondolom. Amúgy agyalok is egy ideje ezen hogy kéne tennem próbát de félek élvezném.
Szóval honnan tudja egy heteró srác hogy ő heteró? Hisz attól hogy mondjuk ha leszopna egy pasi és élvezném még nem akarnék sráccal járni meg együttélni, stb. Értitek a kérdésem? Tudom fura de ha átgondolod mégse annyira.
2021. júl. 13. 09:29
11/16 anonim válasza:
Minden normális férfi heteró. Aztán jódolgukban sokan megbolondulnak, kitalálják, hogy inkább a férfiakra áll fel, stb.
12/16 anonim válasza:
11 pontosan. A hajlam megléte csak fokozott hajlandóságot segít, nem a végzet! Emellett a mai divathomik 90% bi, tehát kettős hajlamú! Ez tehát döntés kérdése. És ha az akkor miért az ilyen életviel felé biztatjuk őket, miért nem a tradicionális cisz embertársaik irányába?🤷
13/16 anonim válasza:
Én melegként mondom, hogy engem egy nő látványa nem izgat fel. Egy férfié viszont igen. Még szűz vagyok (nem kérek privátot), úgyhogy élesben nem tudom, hogy milyen, de sosem vonzottak a nők, nem is szeretném kipróbálni nővel.
14/16 anonim válasza:
13/ ez csak te vagy. 1 a 10%bol. Nem mindenki, nem az egész fogalom! 😊
15/16 anonim válasza:
Furcsamód eddig a melegek nagyrésze, akikkel beszéltem, elmondásuk szerint nem biszexek. Vannak biszexek is, de általában ők ezt el is mondják, vagy inkább élnek az ellenkező nemmel, hogy ne érje őket diszkrimináció. De összességében a legmegbízhatóbb kutatások szerint, a lakosság olyan 2-5%-a kizárólagosan homoszexuális és még olyan 8-15%-a biszexuális. Bár egyes elméletek szerint mindenki biszexuális.
16/16 anonim válasza:
Miért annyira fontos egy életérzésnek nevet adni ? Hetero- bi- meleg vagyok....
Szexelj azzal és úgy, hogy az mindkettötöknek jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!