Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyenkor mi történik a srácokk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi történik a srácokkal a rómeón?

Figyelt kérdés
Szóval nézzük a tegnapit. Dumálunk rómeón. Képcsere, majd szó esik róla, hogy talán vasárnap ráér. Aztán 1 perc múlva már nem ír. És azóta se pedig online van. Rendre futok bele ilyenekbe. Ilyenkor mi van? Nem jöttem be? Miért nem mondja akkor? Ez annyira szánalmas...Bár előtte még írta milyen jó a farkam, a testem mennyire tetszik stb. Nem gáz ha nem tetszem valakinek de szerintem annyira alap elmondani.
2021. júl. 9. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó két választ író sok jót írt és elgondolkodtatót. Tényleg igaz, hogy sokan a legtökéletesebbre vágynak,ezért válogatnak akár évekig is.

Sokan pedig azért hisztiznek, mert eleve készpénznek veszik,ha valaki akár csak egy mondatot is visszaír nekik. Rögtön vagy ágyban, vagy párkapcsolatban képzelik magukat, nyilvánvaló, hogy bukta lesz belőle.

Amit a személyiségről ír,azt annyiban osztom,hogy nekem is a személyiség,az ember a fontos. A milyenség, a szív és a lélek az nem változik idővel, míg a kinézet akár fél év alatt is.

Az ember nehezen tudja az igazi énjét takargatni, színészkedni pedig nagyon fárasztó.Sokan sajnos színészkednek, hogy elérjenek valamit, vagy megkapjanak valakit. És sokan be is dőlnek ennek és elhiszik azt, amit megjátszanak nekik.

Viszont ma nem hinném,hogy a belső értékekkel, vagy a személyiséggel nagy sikereket lehetne elérni. Sajnos....

Ha csak azt olvassuk el,amit ide írogatnak, már az is elgondolkodtató, a társkeresők színvonaláról nem is beszélve.

Ritka az az ember, aki olyan mint a 9/10-es válaszoló, hogy az egyéniség, a személyiség a fontos.

Nekem is az ember személyisége a fontos,éppen ezért nincs most párom. Volt már több kapcsolatom is, egyik sem világszépe ember volt, igaz, én sem vagyok az. De lélekben tökéletes volt, csak nekik a hűséggel voltak gondok.

Egy ideje próbáltam ismerkedni - Rómeón nem - és nem azt veszem észre, hogy a személyiség, vagy az egyéniség érdekelné a férfiakat, még azokat sem, akik csodálatos emaileket tudnak írni, amiről aztán később lejön, hogy már az is színészkedés.

Ma a kilók, farokméret, jóképűség, sokszor az anyagiak és elég sok komplexus és fétis a döntő, utóbbiakból is egyre több van.

De azért jó tudni,olvasni, hogy vannak még ilyen , normálisan gondolkozó emberek is, mint a 9-es válaszoló. És biztos van több is, akik nem írnak ide és nem társkeresőznek.

2021. júl. 10. 06:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A romeo tökéletes annak aki helyesként alkalmait keres, vagy hajlandó valami villantós képet kirakni, a maradéknak időpocséklás. Az égvilágon senkit nem érdekel a személyiség első körben.
2021. júl. 10. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem Romeon történt, de sráccal beszélgetünk, kiderül, hogy amire vágyunk az jó (ő passzív, én aktív), mivel közel lakik megkérdezem, hogy felugorhatok-e, persze, helyesel.

Mondom elmegyek zuhanyozni, utána beszéljük meg hová menjek, minden. Mire visszatértem (5 perc ha volt) már offline. Minden szó nélkül.

Másnap megint ő csetel rám, mintha előző este nem beszéltünk volna semmit, sőt egyáltalán... Megint előjön, hogy akkor esetleg találkozhatnánk - megint eltűnik. Feladtam.

Sok ilyen link alak van sajnos :(

Elkerülni nem lehet őket, kiszűrni sem könnyű. :(

2021. júl. 10. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan is volt már, hogy a taliig eljutottunk, leszoptam, aztán 3 nap múlva törölte a profilját az oldalról és még a telefonszámán se tudtam elérni. Pedig egészen jól csinálom.
2021. júl. 11. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14:

Ott nem feltételen veled volt a gond.

Addig már eljutott, hogy elhatározza magát, megéli a vágyait, viszont még nem fogadta el magát. Jólesett neki, viszont élvezés után jött a bűntudat és a szégyenérzet.

Voltam már ilyen sráccal én is, rá 1-1,5 év múlva újra regizett, beszéltünk és elmondta, hogy ez volt a gond.

2021. júl. 11. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!