Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek élőben is srácokkal vagy ti se mertek?
Ez a városban leszólítani idegen személyeket ismerkedési céllal még heteró módban is necces, de max elutasítás van belőle, homo viszonylatban, meg még neccesebb a szitu, mert ránézésre nem tudod megállapítani a tutit. Gondolom ezért vannak meleg bárok.
De az introvertált embereknek meg marad a net...
Volt rá példa többször is.
Ha valakin látom, hogy nagyon nézeget beszélgetést kezdeményezek.
Ami bejön. Nálam szokott lenni pluszban olyan öngyújtó amiből már kifogyott a gáz, ha látom, hogy cigizik, én is megpróbálok rágyújtani, és kérek tőle tűzet, így szóba elgyedünk :D
Én sem szólítok le mindenkit.
De ha ülsz egy parkban, buszpályaudvaron, és látod, hogy sokszor összeakad a tekintetetek, vagy lopva nézeget annak oka van.
Ilyenkor le kell szólítani. Legalábbis szerintem.
Pár szóból már leveszed mi a szitu, és hogy a beszélgetést ő is fenn-e akarja tartani.
nekem párszor már bejött.
Sok ilyen szitu van, és keresek a nten xy-t akivel itt és ott ekkor találkozott, de nem merte leszólítani.
Lehet, hogy az igazit engeded így el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!