Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Másoknak is volt/van "ribis" korszaka?
Sokszor érzem azt, hogy minél több férfit szeretnék "magamban tudni". Egy időben is (pl. gangbang, ahol egyetlen passzív vagyok 2-5 aktívval), de úgy is, hogy kb minden nap (vagy minden héten) más jár bennem.
Más is érez/érzett így? Elmúlt magától vagy a vágyak kiélése után? Ha igen, kb meddig tartott ez a "korszak"? Vagy a legtöbb passzívnak nincs is ilyen korszaka?
Köszi!
Ha minden nap ki vagy elégítve egy férfi által nem valószinű hogy ezt fogod kívánni.
Persze ha ez a vágyad éld ki ne csak álmodozz róla.
A barátomnak volt, 13. vagyok neki, ha az orál-kalandjait is beleszámítjuk. Remélem épp a nem túl szerencsés 13-as miatt fog működni.
De én is vágytam erre, amíg nem ismertem meg. Az én számom jóval kisebb.
Nekem 16 éves korom óta vannak iyen vágyaim, most 23 vagyok :D
A személyiségem része, a kiélés ellenére sem múlik el... és ennek én nagyon örülök! :D Még nem voltam sok pasival, a pandémia alatt pedig csak a dildóimmal és vibrátoraimmal játszottam.
Egyszer volt tartós kapcsolatom. Először nem tudtam, hogy a srácom valójában mit gondolt a viselkedésemről, de aztán felvetette, hogy bevonhatnánk meg valakit az intim dolgainkba. Azt is mondta, hogy nagyon szereti bennem, hogy a tartós kapcsolatunk ellenére benne vagyok ilyen "megcsalós" dolgokban.
Aztán mégis szétmentünk, talán a korkülönbség miatt, vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!