Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha izgat kicsalni haverok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha izgat kicsalni haverok farokképét hogy lássam mekkora nekik az már bi hajlam?

Figyelt kérdés
Kb mindig izgat mekkora lehet és milyen másoké. Kb bárkié aki fiatal...
2021. júl. 7. 09:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Ez rohadt izgató! Igaz, én sose csináltam ilyet haverjaimmal, szerintem bele se mennének, mert nem ennyire sötétek :D

De a kérdésedre választ adva: igen, az. Főleg ha ki is csapod rájuk, ;)

2021. júl. 7. 13:09
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
En is szívesen megnézem őket. Átkuldhetned
2021. júl. 7. 20:37
 13/17 anonim válasza:
10%
Szerintem azért ez nem bi hajlam mert régen mi is csináltuk a barátaimmal vagyis csak megmutattuk egymás farkát és ők heterok, de amúgy ha bele gondolsz minden csávó kívánvsi hogy mekkora más csávoknak hogy tudja q saját farkához viszonyítani.
2021. júl. 9. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azert van kulonbseg akozott, hogy vkit erdekel, masnak mekkora, hogy tudja mi merre hany “meter”, meg akozott, hogy kicsalja a kepeket es esetleg fel is izgul rajuk.
2021. júl. 9. 17:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

De hát rengeteg kép van fent a neten. Pl. dirtycode

Akkor miért kell kicsalni?

Vagy az az érdekes/izgalmas, h ismerősé?

2021. júl. 16. 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy meleg vagy. Ez nem hajlam.
2021. júl. 16. 22:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Bi hajlam az tuti. Nekem van olyan chat partnerem, akivel kibeszéltük a nőinkket. Küldünk képeket is egymásnak és volt már akár csak farokkép is. Nem került szóba semmi olyan, de például itt dicsértük egymáséban mi a jó. Kicsit ez már bi
2021. júl. 17. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!