Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Manapság ez fura?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez fura?

Figyelt kérdés
Észre vettem egyre többször, hogy az aktív (és néha passzívak) csak alkalmit vagy gyors menetet akarnak. Ez mennyire van így mert kezdem elveszíteni a reményt, hogy találjak kapcsolatot érdeklődő embert:(

2021. júl. 6. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem röhögtem, talán szárazon írtam le a mondanivalómat ide mindenkinek...

embere válogatja,

pedig első percben azért felismerhető, kivéve,ha valaki jó színész, akkor egy icipicivel nehezebb.

a szerelem vak vagy a bánat tudja,

2021. júl. 6. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Szaros segget szeretsz nyalni?
2021. júl. 7. 00:24
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Én is komoly kapcsolatot keresek leginkább, nekem sem sikerül😒
2021. júl. 7. 20:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó :hát miért nem?

Ha fiatal vagy akkor nincs Akadaly

2021. júl. 7. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok, próbáltam már komolyabbat keresni,meleg barátokat keresni,rendszeres szexet aktív pasival...sajnos annyi olyanba futottam bele akik elvették a kedvem tőle...de vágyom rá,viszont nem találtam még meg a párom.
2021. júl. 7. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
nem is lehet így keresni, ha jönnie kell, majd jön
2021. júl. 7. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

Ha ilyet akarsz, vannak rá különféle társkeresők. Akik alkalmit akarnak, azok csak titokban szeretnék kielégíteni a vágyukat. (Akár csak én)

28, passzív

2021. júl. 8. 07:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért rengeteg ember a Társkeresőn jön össze,melegeknél nem teljesen úgy van hogy leszólítod aztán ennyi.
2021. júl. 8. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!