Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg gáz manapság még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz manapság még szeretni a cuddling-ot?

Figyelt kérdés

Hosszú ölelkezésre gondolok.

Néha amikor valakivel ismerkedni kezdek furának találják, hogy csakúgy hátulról átölelem és nem azért, hogy elővegyem a péniszét, hanem hogy a karjaimban tartsam.

2021. jún. 8. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát a párkapcsolatban szerintem alap az ölelés. Viszont van aki kevésbé szereti.
2021. jún. 8. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyentol függ. Én például nagyon szeretem. Vagy amikor az ágyban vagyunk és úgy olelkezunk sokáig egyik legjobb érzés a világon :)
2021. jún. 8. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyéltalán nem gáz, pont ellenkezőleg.

Nagyon jó érzés ha átölelik az embert, úgymond feltölti. Az ágyban is átölelni a hátát a másiknak és ugy aludni. Nagyon jó érzés!

2021. jún. 8. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ölelkezve aludni ágyban a legjobb, mindig így alszunk el olyan jó. Nem találkoztam ennél szebb és felemelő érzéssel. :3 Nap közben is mikor végre hazajövünk munkából (2 külön hely) hosszú ölelés az első minden alkalommal.
2021. jún. 8. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nincs semmi baj. Én szeretem
2021. jún. 9. 04:56
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2021. jún. 9. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Csodálatos dolog, sajnos régen volt benne részem.

Pedig olyan jó valakit megölelni és ezzel neki is, magamnak is szép napot szerezni...

2021. jún. 9. 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha gáz is, engem nem érdekel. A párommal szó szerint csak a négy fal között mutatjuk ki az érzelmeinket, ott meg a kutya se szól ránk, ha valami inapropiate dolgot csinálunk. A cuddling pedig az egyik kedvenc dolgom, néha szex közben inkább abbahagyom, hogy átölelhessem az addigra felforrósodott, mackó testét, és hogy érezzem, hogy dobog a szíve. Ezt valamiért nagyon szeretem, és nem érdekel, ha a melegek körében ez gáz.
2021. jún. 14. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy ölelés nélküli nap leginkább szart se ér...

Úgyhogy ölelj meg újra, ölelj meg ugyanúgy még egyszer... ;)

febr. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!