Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Mikor vesztettétek el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mikor vesztettétek el?

Figyelt kérdés
Fiúk! Az lenne a kérdésem mikor vesztettétek el a szüzességeteket? Hány évesek voltatok? Esetleg rövid sztorik?

2021. júl. 4. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
Csak azért mert gólyatábor az egyetem előtt van.
2021. júl. 4. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
98%
Gólyatábor szokott lenni középsuli elején is, ha szerveznek... Nálunk is volt valami ilyesmi, csak nem mentem, mert nagyon rossz volt a társaság. Ahogy egyetemen sem mentem. De ugyanúgy ballagás is van általános, középsuli, és egyetem végén is. Miken problémáztok. 🤭
2021. júl. 4. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem problémázok. Feltettem egy egyszerű kérdést. Nem kell túl komplikálni. Mifelénk ilyen nincs, sehol. Csak egyetem előtt.
2021. júl. 4. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

Ahhoz képest hogy nem problémázol mikor válaszolt akkor leírtad hogy gólya tábor az egyetem előtt van. Majd mikor más is leírta hogy neki is volt akkor azt írod te nem problémázol.

Megjegyzem nekem is volt. Igaz minálunk előkészítő tábornak hívták és nem volt kötelező csak ajánlott így mindenki értette hogy menni kell. De mi pl 1-1 "nagyot" azaz idősebb tanulót kaptunk magunk mellé mentornak akik a táborban is velünk volt és utána suliba is segítettek. Velük kaptunk közös feladatokat stb. Nekem pl az én mentorom nagyon bejött mert kék szemű, szőke, szép fogú, szexi srác volt. Kb ekkor jöttem rá én is hogy lehet mégse csajok lesznek a befutók :D Sajna az enyém nem mozdult rám :D

2021. júl. 4. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
88%

Sehogy.

23 éves férfi vagyok és még szűz.

De nem szeretném odaadni valamilyen holmi alkalmi partnernek. Egy különleges férfinak szeretném majd odaadni.

2021. júl. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!