Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak, unik, szerintetek ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak, unik, szerintetek ez tényleg oké?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan személyt látok újabban, hol itt, hol társkeresőkön, akik azt vallják "azután is dugnám a passzívot, miután azt mondja elég volt, fejezd be, fáj, hagyd abba etc.". És nem szerepjátékról van szó, hanem olyan esetről, ahol a passzív nem egyezett bele ilyesmibe. Ez az én szótáramban erőszak.

Mielőtt agresszív vagy troll válaszokat kapok, leszögezem, hogy remélem nem így van, és csak nekem van balszerencsém ilyen alakokat látni. Olyanokat is olvastam itt régebben, hogy szórakozó helyeken bedrogoztak egyeseket, és utána erőszakoltak meg. Tényleg ide jutottunk? Vagy csak nem látok elég pozitív esetet sehol? Ezért kérdezlek titeket, ti is ilyenek vagytok, vagy nem? Oda jutottam, hogy nem merek találkozni idegenekkel társkeresőkről, és bárba is csak úgy megyek, ha nagyobb baráti csoport van velem. Már nem azért, hogy rólam szóljon, de biztos vagyok benne, hogy ezzel nem csak én vagyok így.

2021. júl. 3. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nekem még nem volt ilyenben tapasztalatom/részem, de szerintem mielőtt találkozol valakivel, inkább ismerd meg jobban, ne 1-2 nap beszélgetés után akarjatok találkozni.

Ha meg véletlen tényleg ilyet fognál ki, csak nem ismerted ki elég jól és ott vagy ebben a helyzetben, szólj neki erőteljesebben, ha nem érdekli, próbálj elmenekülni, mást nem tudok mondani.

Azt nem mondom hogy alkalmazz erőszakot, mert ha erősebb, te jársz rosszabbul..

2021. júl. 3. 20:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ezt egyébként passzívként írtam, ha számítana valamit. (1. voltam)
2021. júl. 3. 21:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem találkoznék olyan személlyel, aki ilyent ír nekem. Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Szeretném megtudni, hogy átlagban mennyi aktív/uni gondolkodik így. Itt Gyakorikérdéseken is ilyeneket látok, hogy egy-egy személy olyan dolgokat csinálna, amibe a másik nem egyezett bele. Meg szeretném tudni, hogy csak az internet szájhuszár beszél-e belőlük, esetleg trollok, vagy vicc nélkül ilyen mennyiségű férfi így gondolkodik.
2021. júl. 3. 21:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy számít, köszi a választ.
2021. júl. 3. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
fogadd el ez van, te nem vagy ilyen, ennyike
2021. júl. 3. 21:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Mit fogadjak el ezen? Nehogy már a nemi erőszakot normalizáljuk. Egy normális ember sem "ilyen", már megbocsáss.

Mellesleg passzív vagyok, de ez nem csak rólunk szól, hanem akárkiről. Szerinted hol oké az, hogy el akarsz menni szórakozni, és ahogy egyelőre látom jó eséllyel valaki bedrogoz és megd*g akaratod ellenére? Ezen nem fogok elfogadni semmit, ez nem normális. Hogy is fordul meg a fejedben ennek az elfogadása?

2021. júl. 3. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
hiába körülményeskedsz, ez nem fog változni, a világ szar és az is marad
2021. júl. 3. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére de, változik. A nőkkel szembeni szexuális erőszakot is sokkal jobban elítélik mint régen, a büntetés is szigorúbb.

Melegeknél sok férfi a szégyen miatt nem meri vállalni ha ilyen történik. Meg mert kiderül. Pedig erről is beszélni kell.

Tapasztalot nem tudok megosztani, én is passzív vagyok de csak kapcsolatban szexelek és szerencsére eddig minden párom tiszteletben tartotta ha nemet mondtam.

2021. júl. 3. 21:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen NEM oké.

Lehet én vagyok helikopter, de akkor is odafigyelek a másikra, ha csak egy egy alkalmas szexrandiról van szó. Még úgy is, hogy inkább domináns szeretek lenni.

2021. júl. 3. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván vannak mindenhol önző, buta emberek. Egy szint alá nem érdemes menni.
2021. júl. 4. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!