Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tegyek, hogy bevallotta a legjobb barátom, hogy meleg és kipróbálna velem pár dolgot?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 07:02
21/28 anonim válasza:
Én sajnos sosem voltam ilyen szerencsés:/
Sok sikert nektek:D
22/28 A kérdező kommentje:
Nah hát sima petting lett a végére a dologból én szimplán aktív voltam engedtem, hogy gyakoroljon rajtam
Végén szájába engedtem utanna haza is ment
2021. júl. 3. 14:05
25/28 anonim válasza:
Kár, hogy nekem nincs ilyen barátom, aki nem csak még ért, ha elmondom neki, még bele is megy dolgokba.
27/28 anonim válasza:
Az 1-eske válasza a leg- spontánabb, és öszintébb
Teljes mértékben egyet értek. Hasonlót írtam volna én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!