Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti mit gondoltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti mit gondoltatok Conchita Wurst-ról?

Figyelt kérdés

Szimpatikus-e, bejön-e nektek, stb...

Instagram profilja:

[link]

Illetve, amikor először megjelent, "szakálas nőként", akkor mit gondoltatok róla?

2021. jún. 30. 22:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve, szerintetek Conchita győzelme a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon hozzájárult ahhoz, hogy az LMBTQ embereket jobban elfogadják?
2021. jún. 30. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
🤢🤢🤢🤢
2021. jún. 30. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem gondolok róla, mert nem ismerem.

Az extrovertált, magamutogató személyisége tőlem nagyon távol áll, ezért elég nehéz bármilyen formában is megítélnem. Gondolom jó, hogy vannak ilyen emberek is, mert ettől színes, érdekes a világ.

Ha miatta elfogadóbbak a melegekkel szemben, akkor egy kicsit csalódott vagyok. Nem Conchita miatt, hanem az egész emberiség miatt, mert csak ilyen szenzációhajhász "szakállas nő" jelenségre képes érzékenyedni. Nem tudom, hogy mennyire járult hozzá, de szeretném azt gondolni, hogy inkább már az elfogadás tette lehetővé az ő produkcióját. Kicsit bajban vagyunk, ha csak az ilyen bulvár dolgok képesek empátiát kiváltani a társadalomból.

2021. jún. 30. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Annyira húsz14...

23f

2021. jún. 30. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Transzként számomra zavaró, ha már nagyon szép női arca van, irritáló számomra hogy ennek ellenére szakálla van, úgy gondolom hogy a transz szexualítás kiparódizálása, legalábbis én így érzem.
2021. júl. 1. 07:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a személy nem letezik. Ez csak egy felvett fantázia név. Mikor vége lett a felhajtásnak körülötté élt tovább normálisan az eredeti nevén 😅🤣
2021. júl. 1. 08:30
 7/9 DominikX ***** válasza:
100%
Az előadáson szép volt, a hangja jó volt, a győzelmet megérdemelte. Mostanában nem tudom mi van vele, nem követem
2021. júl. 1. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon fekete-tiltó listán van euro vízió, így nem mindegy.
2021. júl. 1. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Már nem igazán viseli a Conchita nevet. Azóta teljes stílust váltott és már szinte mindenhol Tomként jelenik meg, az eredeti férfi nemében, bármiféle maskara nélkül. Ha megnézed az Instagramját, te is láthatod, hogy szinte teljesen elhagyta a transzszexuális életét.

Azóta már megjelent egy albuma szintén Tom néven.

Én egyébként bírom. Jó hangja van, élőben is bizonyította már többször is, és a személyisége is szimpatikus.

2021. júl. 4. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!