Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti mit szólnátok hozzá, ha az óvodákb LMBTQ aktivisták mennének játékos eladást tartani a másságról a gyerekeknek?
Hát én úgy vagyok vele, hogy ez pedig csak is a szülő és esetleges (hajlammal rendelkező) gyerekek esetén szakembernek akik segítenek megérteni mik történnek a testünkben.
Sem óvodában sem iskolákban nincs senki másnak jogában ilyeneket tanítani gyerekeknek.
Szexuális felvilágosításnak semmi keresnivalója az óvodákban.
Ugyanakkor a kétherceges mesékben nem látok problémát, ha keverve van a klasszikusokkal.
Ezek a mesék ugyanis nem arról szólnak, hogy bzikbzikbzik mindenhol. Pl a Hófehérke sztori maradna a 95% ugyanaz mint volt, csak a végén egy hercegnő jönne, nem egy herceg.
Vagy egy bármilyen mesében, ahol gyerek a főszerpelő, a két szülő nem apa és anya, hanem apa és apa.
A mesék fókuszában eddig sem a nemiség állt, és itt sem erőrl lenne szó. Ez csupán egy apró részlet, ami vszeg fel sem keltené a gyerek figyelmét. Viszont pont ezáltal tanítja elfogadásra, mert attól még, hogy nem foglalkozik vele, beleivódik, hogy ilyen is létezik, és később nem akad ki rajta.
Amit csodálatos vezetőink és a homofób nép csinál, az nem más, mint a homoszexualitás kiemelése, reflektorfénybe helyezése. Az ilyen mesék nem csinálnak ilyet..
De az ilyen mesék felolvasásához nem kellenek aktivisták. Pont az a lényeg, hogy ne emeljük ennyire ki. Akkor mutatod, hogy elfogadott, hétköznapi dolog, ha pontosan úgy kezeled ahogy minden mást. Azaz olvassa sézpen az óvónő vagy a szülő, mint minden mást.
Amiket felsorolzál mesék, mind árva gyerekekről szólnak akiknek gonosz mostohájuk van ezek eleve rasszista mesék ha komolyan vesszük. Nem is preferálják ezeket az óvónők.
Óvodában elég lenne ha simán az elfogadás lenne a téma, van akit anyukája nevel, van akit apikája, nagypapa, nagymama
És van akinek nevelőszülei vannak, van akinek két apukája van, van akinek két anyukája
Szerintem nem kell ezt tovább ragozni.
Mikor én ovis voltam, volt akit a kereszt anyukája nevelt,
Volt akit nagybácsija, nem volt így keretbe foglalva mi a család,mint most ez nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!