Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért szeretném magam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretném magam egy idősebb férfi alá rendelni?

Figyelt kérdés

Bejön, ha egy idősebb férfi dominál. Kb. az övé vagyok, szex közben azt csinál velem, amit akar, s ha kell, meg is büntet (verbálisan akár).

Tinédzser vagyok.

2021. jún. 26. 17:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
fiuk chill, biztos nem trauma:D ez csak szexnel van igy, egyebkent utalom ha valaki iranyitani akar. elegedett is vagyok magammal meg minden, tuti nem egy gyeremekkorbol szaramazo esemeny(soroza) miatt van ez
2021. jún. 26. 21:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak annyi tanácsot tudok adni, hogy ne alkalmiban próbáld meg megélni ezen vágyadat, olyasvalakivel, akit akkor látsz először. Ehhez a szexuális játékhoz nagyon nagy fokú bizalom kell, különben valóban nagyon könnyen szörnyű élménnyé válhat. Azt ajánlom, próbálj egy megbízható társat, vagy meleg barátot keresni és vele éld ezt ki.
2021. jún. 26. 21:56
 13/22 kovpet ***** válasza:
100%
Igen, a bizalom fontos, tehát ezek nem pár találkozás után eljátszandó dolgok. Gondolom, kaptál 127db privátot, okosan válogass. Első alkalommal semmi ne legyen és közterületen találkozzatok, nehogy felmenj lakásra.
2021. jún. 27. 12:33
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

Én biztos el lennék 1 ilyen sráccal!

De csak ha normális és jó fej!

2021. jún. 27. 22:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Tínédzser, de azért mennyi az annyi? Mert nem mindegy... De én azért szépen is tudnék bánni veled... A korom megvan rá! 😉
2021. jún. 28. 04:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy vékonyabb domináns pasi akihez járok. Ha érdekel összekötlek vele.
2021. jún. 28. 09:40
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ha vékony vagy, írhatsz nekem. ;)
2021. jún. 28. 19:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi az annyi, kedves kérdező? Nem mindegy... a 15 is más, mint a 18 vagy 19...

Egy idős férfi.

2021. szept. 8. 03:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha van új regisztrációd, írj rám.
2021. szept. 8. 17:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk egyformák, én meg egy fiatalabb férfi alá szeretném magam rendelni, mert bejön, ha egy fiatal férfi dominál 😉

A kérdésre adott válaszok közül pedig azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy fogadd el magad, éld meg a vágyaid, keress egy megfelelő partnert és élvezd az életed.

48F

2021. szept. 13. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!