Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Apám megvert mert bevalottam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám megvert mert bevalottam hogy meleg vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Keresztény családban vagyunk apámat az összes meleg barátom irritálja és megtiltotta hogy akárkivel is találkozzak.

2021. jún. 25. 20:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%

Mekkora vagy? És hány éves?

Ha elég nagy, és elég idős ahhoz hogy önellátó legyél, akkor keverj le neki te is párat.

Ha meg fiatal vagy, akkor ugyanez, csak várj vele pár évet, amíg nem tud az anyagiakkal zsarnokoskodni feletted.

Még csak nem is viccelek; az erőszak nyilván rossz, de vannak emberek akik kizárólag akkor kezdenek komolyan venni ha te is oda mersz csapni.

2021. jún. 25. 21:21
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Gratulálok utolsó. Erőszakra erőszakkal válaszolni..Aztán mehet a sittre 10 évre ha véletlen megöli az apját
2021. jún. 25. 21:23
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha még 18 éven aluli vagy, akkor lásd: Védelembevétel: illetve Nevelésbe vétel: [link]
2021. jún. 25. 21:28
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

Aki azt írja, hogy ne propagálja, az konkrétan azt írja, hogy megérdemelte a kérdező a verést. Elég szégyen, hogy még mindig megy az áldozathibáztatás.

Kérdező nagyon nehéz lehet ilyen apával élni, az enyém se fogadta el, hogy meleg vagyok, de őszintén ez már nem érdekel engem. Neked meg azt tanácsolom, hogy keres segítséget valahonnan, mert ez így nem mehet tovább.

2021. jún. 25. 22:01
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

#13 A szülő aki erőszakkal reagál arra hogy a gyerekének más szexualitása van, mint amit az ostoba okádék istene helyesnek tart, az igenis megérdemli azt, hogy visszakapja amit adott.

Aki azt hiszi hogy minden helyzetet el lehet intézni diplomatikusan, az k.urva szerencsés. Ez azt jelenti hogy életében nem találkozott még igazán szar emberekkel, és összességében könnyű élete volt.

Ne is vegyen olyan irányt a sorsod, hogy rájöjj, hogy milyen naiv vagy. Csak ezzel a naivitással inkább kussolj, ha a felnőttek beszélnek.

2021. jún. 25. 22:10
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
Próbáld megbeszélni vele. Ha nem tudod, akkor ne állj vele szóba, és tűnj el onnan, amilyen hamar csak tudsz.
2021. jún. 25. 22:26
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Felnőtt korú vagy már? Akkor minél előbb próbálj saját lábadra állni. Elköltözni otthonról.

Anyukád hogy reagált? Nem védett meg apádtól?

2021. jún. 25. 23:22
 18/29 anonim ***** válasza:
68%
20-as miért nem bújsz orbán valagába biztos elég jól megfizet?
2021. jún. 25. 23:28
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
20-as válaszoló, neked sem a szomszédod a hülye.
2021. jún. 25. 23:29
 20/29 anonim ***** válasza:
69%
Biztos hogy ez a kérdés egy igazi kérdés? De ezért ne szedjetek szét!
2021. jún. 26. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!