Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek dugni lányokkal, de ha közben fiúkra gondolok egyből elmegyek. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Gyakori, hogy feláll amikor fiukat/férfiakat látok, de közben a lányokhoz is vonzást érzek, de valahogy inkább csak kényszerből, a normának megfelelve. Az erkölcsi kódexem nem engedi meg hogy nők helyett férfiakkal legyek együtt, értem úgy hogy tudom hogy homofób közegben élek. 40F2021. jún. 24. 11:18
1/13 anonim válasza:
A környezetednek nem kell mindent tudnia :)
2/13 A kérdező kommentje:
Nincs kedved találkozni? grrrrrr🤤
2021. jún. 24. 11:22
3/13 anonim válasza:
Hát ez sokmindentől függ :D dobj egy privátot és megbeszéljük :D
4/13 anonim válasza:
Hát ha nem vagy házas, akkor szabad a gazda. Ha házas vagy is szabad csak akkor az már bonyolultabb.
5/13 anonim válasza:
Romeon ismerkedj
Vagy a grindr én.
De minek kérdezel ha az elsőemberre aki hozzád szól ráhajtasz?
Te már tudod hogy mit akarsz!?
Pasival dugni.
6/13 anonim válasza:
inkább kanos vagy vagy könnyen adod magad:DD
7/13 anonim válasza:
Jó sokáig elnyomtad vágyaid.
Egy kalappal 🌈😜👍
8/13 anonim válasza:
Annyi hogy meleg vagy de a társadalmi "normák" miatt magadra erőltetsz egy szerepet. Most a külvilágnak élsz vagy elfogadod inkább saját magad? Becsapod vele a lányokat is, nem csak saját magad.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a ,,Nincs kedved találkozni? grrrrrr🤤"-t csak viccnek szántam..
2021. jún. 24. 16:33
10/13 anonim válasza:
de azért rámírtál, hány éves vagyok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!