Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek titeket nem bosszant...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek titeket nem bosszant ahogy itt egyesek vélekednek rólunk?

Figyelt kérdés

Nagyon sok provokatív kérdés született mióta behozták ezt az új törvényt és megjegyzem mintha direkt kicsesztek volna velünk mert pont a pride hónapban mintha előtte nem lehettet volna vagy később. Persze lightosabbakban mint "mikor lesz a pride, betiltják a pride-ot" félékben is olyanokat látok hogy "remélem végleg betiltják" és társaik. De ennél jobban fröcsögő stílusban és azok vannak általában felpontozva. Egyik kérdés kiégetett nagyon de szerencsére törölték "ha a jövőben olyan technológia lenne ami előre lehetne tudni hogy a gyerek melyik nemhez fog vonzódni, akkor elvetednéd e ha homoszexuális lenne?" valami ilyesmi volt de legalább itt normális válaszok voltak és sokan még mérgelődtek is a kérdésre. Olyan szomorúan látom ahogy egyesek még szülők is vélekednek erről volt olyan kérdés is hogy "mit reagálnál ha gyereketek azonos nemű párral állítana" persze máshogy fogalmazva de voltak olyan dedó válaszok mint "szét boxolnám őket" vagy "a lányom utálja őket és erre büszke vagyok nagyon"...Ez korábban is volt persze de mostanában mintha egyre több ilyen hogy mondjam finoman "fröcsögést" látok és provokatív kérdéseket amik persze törlődnek de némelyik fenn marad. Itt ugye a névtelenség miatt kiélhetik a napi bajukat de durva hogy hogy nyilvánulnak többen a melegségről. Egyes emberek úgy beszélnek itt mintha személyesen ártottak volna neki vagy mi. Én is homoszexuális vagyok, leszbikus. És mióta itthon vagyok többször járok az oldalra ezt tapasztalva és elszomorít ez főleg a jelenlegi helyzet miatt is. Amúgy erre tényleg nem számítottam amit behoztak törvényt főleg ebben az időszakban. Ti hogy viszonyultok ehhez a jelenséghez? Már az ilyen kérdéseket én félek megnyitni mert tudom milyen válaszokra számítsak és még kérdezni sem merek e térben szinte már. Titeket ért már itt valami "támadás" úgymond emiatt? Én már csak csendben nézegetem az ilyesmiket mert régen még kiírtam amit gondolok de inkább megbújok jobban.

23l.(kort és nemet is írjatok légyszi)

Homofób emberek most ne írjatok ide, a kérdés adott. Meg olyanok se írjanak akik nem tudnak a témával azonosulni és paraszt stílusban tud csak válaszolni e témában!!

2021. jún. 22. 23:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
10-es vagyok, elfelejtettem kort és nemet írni, 20f. Mellesleg aktivista vagyok, és nem fogom tűrni, ahogy a szemem előtt bántják az LGBTQ+ embereket nem csak a heterók, de más melegek is... Ez ezeknek a melegeknek szól: csak azért mert "token homoszexuális" próbálsz lenni, a heterók se szeretni se "eLfoGadNi" nem fognak jobban. Talán rá kellene jöjjetek, hogy ne az ők "elfogadását" keressétek, hanem ne tűrjétek, hogy elnyomnak titeket, és vágjatok vissza. Ha könyörögsz azért, hogy valaki elfogadjon, akkor elmondom neked mielőtt hülyeségekben ringatnád magad: nem fog. Állj ki magadért, szedd össze magad. Az első Pride pedig egy lázadás volt, és ha be akarják tiltani, akkor visszatérünk a gyökereinkhez.
2021. jún. 30. 11:44
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy bosszant. Főleg mert egy csomó homofób tévhitekben él és azok miatt ítéli meg a melegeket. Ami a legjobban bosszant, hogy azt mondják, hogy "a melegek egyre többet szeretnének. Ezt is meg ezt..." Mi vagy te meleg? Mert ha hetero vagy ne mondd már meg könyörgöm, hogy mit szeretne egy meleg! És ilyenkor gyakorlatilag azt mondják, hogy te tévedsz, mert azt, hogy te mit szeretnél azt ők tudják, te meg mondhatsz bármit, nincs igazad.
2021. júl. 1. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!