Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális pasi, abnormális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális pasi, abnormális szex. Lehet rajta segíteni?

Figyelt kérdés

Ot hónapja megismerkedtem egy vonzó, szexy fickóval (36 evés, én 23)

Eleinte nagyon imponált, hogy nem akar szexet az első randi után.

Végül en kezdtem forszírozni a dolgot, de elutasított, mondván csak az igazival tud szexelni.

Ezen megsértődtem es szakitani akartam vele.

Nagy nehezen megbékített, de szex továbbra sem volt, ami egyre jobban frusztrált.

Amúgy jo volt vele, mindig készült meglepetésekkel, ajándékokkal, amióta lehet étterembe járni visz mindenhova, szóval jól ereztem magam vele, de hat a szex hiánya megőrjíttet

Végül ultimátumot adtam neki, hogy vagy szakitok vele, vagy szexelunk.

Erre végül elmondta, hogy ot nem érdekli a normal szex, o csak a vad, brutális dolgokat elvezi.

Ekkor a szakítás mellett döntöttem, de nagyon-nagyon hiányzott, ezért újra összejöttünk. Sikerült rávenni, hogy velem töltse az éjszakát, de eredménytelenül. Nem volt merevedése, akármit próbáltam.

Borzasztó este volt, szégyelltem magam, o dühös volt. Meg voltam róla győződve, hogy impotens lehet, javasoltam neki, hogy menjünk el orvosoz, de csak meg dühösebb lett.

Másnap is akartam vele beszélni a dologról, de csak egyre mérgesebb lett, majd fel ajánlotta, hogy bebizonyítja, hogy nincs baja a szerszámával, ha úgy szexelunk, ahogy o szeretné.

Mutatott videokat, miket szeret es akkor a video nézése közben felállt neki!

Amikor viszont szerettem volna vele játszani, megint lankandt lett. Azt mondja, hogy a gyengédség neki nem jon be, azt szeretne, ha eroszakosan, durván bánhatna a partnerével. En viszont az ilyen erőszakra nem vagyok partner. Volt azokban a videokban minden, erőszak, pisi, fojtogatás, stb

En továbbra is ugy érzem, hogy orvosra volna szuksege. Megint szakitottunk, amig nem fordul szakemberhez en nem akarok vele kezdeni. Pedig meg mindig szeretem es hianyzik.

2021. jún. 21. 12:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
12%
Nem tiszteled őt, elég gyerekesen viselkedtél vele. Jobb egymás nélkül, mert nem tudod kielégíteni, neked meg másféle szexre van szükséged.
2021. jún. 21. 12:32
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel ne jöjjél össze, ő meg majd talál magának valakit, ha tud.
2021. jún. 21. 12:34
 3/27 anonim ***** válasza:
92%
#1! Gyerekesen viselkedett? Ugyan miért?! Írd már le. Egyébként ha ez a véleményed,inkább te vagy gyerekes!
2021. jún. 21. 12:36
 4/27 anonim ***** válasza:
82%
Felejtsd el az ilyen embereket. Nehogy kikezdj vele... Én már megjártam egyszer. Felejtsd is el a fenébe. Egyébként is rohadt nagy a korkülönbség köztetek, szóval hosszú távon nem is működne. Mégha most ezt is láttad, de túl nagy generációs különbség. Szakember kell neki, viszont erre magát kell rávennie. Csak akkor lesz hatása a terpápiáknak, ha saját maga akar változtatni magán. Amíg más veszi rá erre, addig nem lesz változás. Szóval hagyd.
2021. jún. 21. 12:38
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Magyarra lefordítva egy szociopatába futottál bele. Az elején mézesmázas, manipulatív és utána jön elő az igazi énje. S "természetesen" mindig te vagy a hibás, bármi is történik, biztos akarnál egy ilyen kapcsolatot? Nem fog szakemberhez fordulni, mivel nincs betegségtudata.

A szexualitása egy teljesen más téma. Tipikusan az a figura akivel jobban jársz ha nem próbálod ki a BDSM-et akkor sem ha érdekelne. Szex közben ugyanolyan lesz mint a személyisége, nem fog rád figyelni, agyatlanul fogja tolni nem érdekelve hogy milyen sérülést okoz, átlépi-e a tabuijaidat vagy sem.

2021. jún. 21. 12:43
 6/27 A kérdező kommentje:

a szexet en akartam, en erőltettem.

Szerintem ami neki tetszik az valami trauma vagy nem tudom minek az eredménye. nagyon szeretnem, ha orvoshoz menne, mert igy nem tudnék vele együtt élni.

2021. jún. 21. 13:12
 7/27 A kérdező kommentje:

Tisztelem es szeretem. Ezért akarom, hogy meggyógyuljon.

2021. jún. 21. 13:12
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj, én ugyanilyen kapcsolatban voltam, mint te. Nem tud meggyógyulni, ha nem veszi rá saját magát. Értsd meg, hogy az, aki magán nem akar változtatni, az nem is fog változni. Előadja az áldozat szerepét általában az ilyen ember, azért tud megfogni másokat. Hiába állsz mellette, hiába szereted, nem lesz változás. Én ezt kínkeservesen, de megtapasztaltam. Rengeteget segítettem neki, mert szerettem. A vége meg az lett, hogy amikor ott akartam hagyni, akkor meg átment az egész fenyegetésbe, erőszakba. Elhiszem, hogy vak a szerelem, de használd a józan eszedet. Ha nem akarsz sérülni és súlyosabb bajba kerülni, akkor hagyd a fenébe. És igen, nyilván gyerekkori traumák vezették őt is erre az útra, de attól még felnőtt ember. Vállalnia kell a felelősséget és magán kell változtani, ha erre nyitott. Ha pedig nem, akkor meg nem. Ez az ő döntése, az ő élete. Biztos fájni fog neked is, de ha jót akarsz magadnak, akkor békén hagyod.
2021. jún. 21. 13:21
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
No,szürke ötven árnyalata...
2021. jún. 21. 13:26
 10/27 anonim ***** válasza:
18%

"Tisztelem es szeretem. Ezért akarom, hogy meggyógyuljon."

Ő nem akar meggyógyulni, idegesíted ezzel. Ez nem tisztelet, h te betegnek titulálod és erőlteted h gyógyuljon meg, mert te akarsz vele szexelni a magad módján.

2021. jún. 21. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!