Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez miért lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Annyira elegen van.

Párom állandóan csak eltol magától ha arra kerűl sor.

Egyből azzal jön engem csak az érdekel stb.

Ö nem nagyon kezdeményez .

De ha igen én nem tolom el és nem vágok ilyet hozzá.

Sürübben kivánom ilyen 2 meg 3 naponta de ö szerinte ez cink meg forró vérüség.

Szerintetek miért baj mert vele akarom.

Akarjam mással vagy mi.

Annyira unom .

2021. jún. 20. 17:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10 es

Most lesz 3 éve

2021. jún. 21. 06:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljetek őszintén egymással. Ehhez is két fél kell, de ha szereted, akkor beszélgess vele. De ne hisztivel, tehát ne támadjátok egymást. Valami baja biztos, hogy van. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy veled lenne. Ezt én nyilván nem tudom. Sok oka lehet. Lehet szerelem hűlése is, de lehet, hogy teljesen más okokról van szó. Lehet, hogy csak komplikál valamit a fejében valamit rólad. Pl: "Szexmániás vagy, Csak szex miatt vagy vele együtt". Sok mindent kiszoktak találni az emberek a fejükben. :) Viszont szakember tényleg többet tudna segíteni. Szóval, ha szereted, akkor az is egy megoldás, hogy elmentek párterápiára. Nem szégyen, viszont ehhez is két fél kell. Próbáljatok meg őszinték lenni egymással.
2021. jún. 21. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!