Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség ?
Figyelt kérdés
Idén leszek 40 éves és lassan két éve szerelmes vagyok egy 22 éves szenzációs srácba!
Soha nem hittem benne,de szerelem lett első látásra ami ellen eleinte küzdöttem is pont a korkülönbség miatt,de győztek az érzelmeim!
Tényleg nagyon jól megvagyunk ,és kértem köktözzön hozzàm !
Félig meddig màr nàldm.lakik mert többet van nàlsm mint otthon! A kérdésem azért tettem fel, mert több haverom szerintem nem vagyok normális,de szerintem nem egyikőjükből csak a féltékenység beszél...
Ez most az a kérdés aminél azt várod, hogy mindenki hasra- (oppárdon, seggre) essen a sztoridtól, de a válasz az, hogy igen.
2021. jún. 19. 18:17
2/23 anonim válasza:
Egyáltalán nincs baj a korkülönbséggel.
Az összeköltözés attól függ, mióta vagytok együtt? Szülei hogy fogadták a kapcsolatot? Ha szétmennétek, visszamehet hozzájuk?
2021. jún. 19. 18:25
3/23 anonim válasza:
Termeszetesen lehet attol meg szerelem, de nem egy eletbiztositas osszejonni egy ilyen fiatallal. Na meg valoszinuleg tartos sem lesz. Bar a melegek kozott kb tartos kapcsolat nem is letezik.
2021. jún. 19. 18:28
4/23 anonim válasza:
Ha több haverod szerint (akik feltehetően többé kevésbé ismernek téged is és a helyzeted is) nem vagy normális akkor kérdezd meg a zinternetet! Aztán ha mi itt ismeretlenül úgy osztjuk az észt, hogy szerintünk normális vagy akkor majd annak fogod képzelni magad.
Nem, tényleg nem vagy az.
2021. jún. 19. 18:31
5/23 anonim válasza:
Ha nektek nem sok a többi véleménye kit érdekel?
2021. jún. 19. 18:41
6/23 anonim válasza:
Hosszú távon nem fog működni, de majd meglátod. Nincs ezzel amúgy gond, a te döntésed. Viszont a 22 éves kissrác keresett magának egy pót papát, aki majd egyengeti az útjait. Mert egyedül életképtelen. Mármint ezt gondolja magáról. Majd amikor rájön, hogy egyedül is tud boldogulni és nincs szüksége egy oszlopra, amire támaszkodhat, akkor majd vált. Te vagy az oszlop, remélem ezt látod. Egyre nagyobb súllyal fog az oszlopra támaszkodni, míg végül kidől és ezzel véget ér a kapcsolat. Vagy együtt maradtok megszokásból, gyávaságból, mentális betegségek adta tünetektől(szorongás, társfüggőség). Figyelj, minden pofomból tanul az ember. Ebből is fogsz. Meg azért 40 évesen remélem nem gondolod azt, hogy 2 év utána már kiismerted a másikat. :D Heteroszexuális kapcsolatnál is egyébként ez van. Az keres jóval idősebb pasast, vagy nőt, aki nem tudja megtalálni egyedül a helyét a világban. Ezért kell neki a pót apa, vagy pót anya.
2021. jún. 19. 19:04
7/23 Béla211 válasza:
16 év van a párom és köztem 12 éve vagyunk már együtt. Minket se nézték normálisnak. És több ismerőse kurvának nevezett. 😄
3 év után költöztünk össze.
2021. jún. 19. 19:06
8/23 anonim válasza:
7 grat, továbbra is a legjobbakat!
2021. jún. 19. 19:11
9/23 anonim válasza:
Hát mert gondolom a pótpapa szerep itt is játszik nagyban kedves Béla. A tapasztaltabb eltartja, támogatja, egyengeti az útját.(+szex) Jó kis társfüggőség. ;) Egyedül meg életképtelenség. Lehet ezeket a kapcsolatokat húzni 10-20 éven keresztül is, de boldogok biztos nem lesznek. Teljesen más generáció, más érdeklődési körök, kb semmi azonos nincs bennük, csak jó a haszon a másikból. Nyilván kölcsönösen. Az idősebb fél is örül(örült) a fiatal husikának. Vita az meg megy ezerrel a korkülönbség adta nézeteltérések miatt. ;) Egy halálra ítélt kapcsolat, ami átment függőségbe és megszokásba. Meg a hasonló vonzza a hasonlót. Lekisérült egy lelki sérültet vonz. Egy "felnőtt" gyerek pedig egy "felnőtt" gyereket. stb
2021. jún. 19. 19:13
10/23 anonim válasza:
Nekem az idősebbek jönnek be. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, érettebbek, jobb a testük (mármint akikkel kalandozom, nekik igen), komolyabbak. Szex téren is sokkal jobban kielégítenek, mint a fiatal srácok.
23 éves aktív vagyok - 33, 38 és 40 éves passzív pasikkal van szexkapcsolatom. A legrégebbi másfél éve tart. Nem kurvulunk, mert ez teljesen oké nekünk, nyitottak vagyunk mindenre, 3-as is volt már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!