Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj,hogy nem nagy a farkam?
Figyelt kérdés
15 cm a farkam, es 18 eves vagyok. De eddig aktiv voltam. Es szégyen szerintetek?2021. jún. 19. 14:39
11/14 anonim válasza:
Imádnám az ilyen farkakat szopni ...12-15 cm.
12/14 Tom1975 válasza:
Az enyém 5cm ha nem áll ! Ha áll akkor 8cm ! Urologus nő mondta hogy ez teljesen normális ! Végül is 3gyermeket csináltam vele !
13/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy izgalmi állapotban 8cm a farkad.
Furcsa, mert eddig sehol nem olvastam, hogy valakinek ekkora lenne.
Sok olyat már olvastam, hogy 11 cm, meg 20 cm feletti, de 8 cm-es farokról nem hallottam.
Pedig én aztán bújok mindenféle ilyen témát.
Ne értsd félre, nem kritikából írtam a gondolataimat, csupán meglepődtem a valaszodon.
De ettől még semmivel sem vagy, másabb ember bárki másnál!☝️
(Hetero FFI)
14/14 anonim válasza:
16cm +- 10% mindenkinek elég ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!