Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erőszakolós videókban mit szeretnek akik nézik?
Figyelt kérdés
Van olyan aki tényleg arra vágyik, hogy így bánjanak vele?2021. jún. 18. 11:20
11/32 anonim válasza:
En vagyom is rá, de az oszintet megmondva nem tudom kibirnam e🤣
12/32 anonim válasza:
Igen én például szeretem a dominál az aktív és írányitt és egy kicsit durvább
13/32 anonim válasza:
Fantázia tényleg. A valóságban persze közel sem biztos, hogy tetszene a dolog, meg nem is kívánom senkinek, hogy megerőszakolják. De a filmekben izgató, ha a passzívval kicsit erőszakosabban bánnak, vagy mondjuk kikötözik az elején valahova, és utána jön egy vagy több aktív, akik kihasználják a helyzetet, és megdugják alaposan.
14/32 -remete- válasza:
10 es nek írom. Letezik nem dark webes is xhmasteren is fent van olyan keress úgy, hogy prison twink. Bar ez lazább.
15/32 anonim válasza:
Mert izgató elképzelni hogy veled teszik
16/32 anonim válasza:
A 8-as válaszoló nagyon jól leírta; felszabadulás az irányítási kényszer alól. Jó érzés néha, ha csak úgy történnek a dolgok az emberrel.
Nekem még az én kitágítása is benne van ebben: meddig merek elmenni? Szóval valami "önismereti" izgalom is társul ehhez.
17/32 anonim válasza:
Mert az ember egy erőszakos faj.
18/32 anonim válasza:
A szürke 50 árnyalatából tudnék idézni: "Én nem szeretkezem, én baszok... durván"
De komolyra fordítva a szót, nekem kifejezetten izgató nézni és egyben átélni is az ilyen szexet. Szeretem, ha használva vagyok egy domináns fél által. Nyilván ez az egész a közös megegyezéseken alapul.
20/F (passzív, sub)
19/32 anonim válasza:
Én is azt szeretném ha megerőszakolnának, ez tök normális :)
20/32 anonim válasza:
Azt hogy amire nehéz találni partnert azt láthatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!